Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χ»αμός στο Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ – Μεγάλη ανατροπή η Λίβερπουλ, ήττα-σοκ για Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-06 00:03:00

«Χ»αμός στο Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ – Μεγάλη ανατροπή η Λίβερπουλ, ήττα-σοκ για Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Χ»αμός στο Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ – Μεγάλη ανατροπή η Λίβερπουλ, ήττα-σοκ για Τσέλσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ματσάρα και 2-2 στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League.

Σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι με μπόλικα λάθη και γκολ… δώρο στο «Old Trafford», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Μουστάφι έπειτα από φοβερή γκάφα του Ντε Χέα στο 26’, με τη Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει στο 30’ κοντινό πλασέ του Μαρσιάλ, το οποίο όμως δεν έπρεπε να μετρήσει επεισή ο Νταλότ ήταν οφσάιντ στην άρχη της φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα εκ νέου με τον Λακαζέτ στο 68’ έπειτα από λάθος του Ρόχο, αλλά η Γιουνάιτεντ είχε άμεση απάντηση για ακόμα μια φορά. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Κολάσινατς έκανε… δώρο την μπάλα στον Λίνγκαρντ, που ισοφάρισε στο τελικό 2-2 από κοντά.

Κατά τα άλλα, η Λίβερπουλ έδειξε χαρακτήρα, καθώς βρέθηκε να χάνει από τη Μπέρνλι, όμως γύρισε το παιχνίδι σε 3-1 και παρέμεινε μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Τότεναμ της Σαουθάμπτον.

Στον αντίποδα, ήττα-σοκ γνώρισε η Τσέλσι, η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Γουλβς και εν συνεχεία «κατέρρευσε» δεχόμενη δύο γκολ για το τελικό 2-1.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags