Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Κούγιας για την κόντρα με ΠΑΟΚ: «Δεν είχα θέμα με τον Ιβάν, αλλά με το... στρουφμάκι»!
| 2018-12-06 19:54:00

Απίστευτος Κούγιας για την κόντρα με ΠΑΟΚ: «Δεν είχα θέμα με τον Ιβάν, αλλά με το... στρουφμάκι»!

Sportdog Team
Απίστευτος Κούγιας για την κόντρα με ΠΑΟΚ: «Δεν είχα θέμα με τον Ιβάν, αλλά με το... στρουφμάκι»!

Ποιον χαρακτήρισε έτσι και γιατί;

Ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play FM 96,1» για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ανέφερε ότι είχε πρόβλημα με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του δικέφαλου, Λούμπος Μίχελ τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «στρουμφάκι». Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας μίλησε επίσης για την διαιτησία ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το έγκλημα που συγκλονίζει την χώρα, την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στην Ρόδο.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας:

Για το έγκλημα στην Ρόδο:

«Είμαι βασικός νομικός στην οικογένεια, ένας συνάδελφος ο οποίος είναι και συγγενείς, με επέλεξε λόγω της ειδικότητος μου. Πηγαίνουμε προς το δικαστικό μέγαρο, θα γνωρίζω περισσότερα πράγματα αργότερα. Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει η έκθεση αυτοψίας, το οποίο απεικονίζει τις θέσεις των δραστών, την θέση του θύματος και η αναπαράσταση είναι όταν ένας εκ των δραστών ομολογεί άρα δεν αμφισβητείτε η παρουσία του. Πρόκειται για ανθρώπους χωρίς συναισθήματα, γιατί έκαναν ότι έκαναν και μετά ενώ το κορίτσι θα μπορούσε να ζήσει, το πέταξαν στα βράχια».

Για τον ενεχυροδανειστή:

«Αυτή η υπόθεση είναι μία τραγωδία. Συνέλαβαν τον άνθρωπο χωρίς να υπάρχει αδίκημα, από την φαντασία των αστυνομικών και αντί να πάνε στους τελωνειακούς, πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία. Εγώ μόλις είδα την δικογραφία, είπα σταματήστε αυτό το έργο και είπα την εισαγγελέα να κάνει μόνο μία ερώτηση στο Υπουργείο, Δευτέρα είχαμε απάντηση. Ο Ριχάρδος βγήκε γιατί ο νόμος επιτρέπει στην πρόεδρο να πάρει την δική της απόφαση».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Μόνο έναν ενδοιασμό έχω, γιατί έμαθα ότι 21:00 παίζει η Μπόκα με την Ρίβερ, δεν θέλω να χάσω αυτό το παιχνίδι οπότε μπορεί και να μην έρθω. Η φιλοξενία που είχα στην Τούμπα ακόμα και στις εποχές των εντάσεων με την οικογένεια Σαββίδη, ήταν υποδειγματική. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν υποδειγματική, με αυτό το στρουμφάκι τον Μίχελ είχα κάτι αντιπαραθέσεις αλλά όλα εντάξει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι πάρουμε είναι θετικό ακόμα και μια ωραία εμφάνιση με ήττα. Θέλω να είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί σε τέτοια ματς βλέπεις το επίπεδο της ομάδας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα. Θέλω να έχω ωραία εικόνα σαν ομάδα, μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που πήραμε, κάποιους τους έχω επιλέξει και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους, απλώς είναι κάποιοι που βγήκαν πρώτη φορά από την χώρα τους».

Για τον Μποζίνοφ:

«Αν καταφέρει ο προπονητής και τον ψήσει να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει. Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο. Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;».

Για την διαιτησία και τον ορισμό του Λάμπρου:

«Ο Λάμπρου έκανε την δουλειά με την Ξάνθη και τον ξαναεπέλεξαν. Έχω κάνει μήνυση και ζήτησα να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Είναι εργαλείο του συνεργείου. Εγώ δέχομαι να μπουν ξένοι διαιτητές αλλά θα είναι αδικία για κάποιους Έλληνες οι οποίοι είναι καλοί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags