Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Γι’ αυτόν «σκάνε» έξι εκατομμύρια στον Ολυμπιακό – Εκεί πάει, θα γίνει… σκοτωμός!
| 2018-12-06 20:45:00

Απίστευτο: Γι’ αυτόν «σκάνε» έξι εκατομμύρια στον Ολυμπιακό – Εκεί πάει, θα γίνει… σκοτωμός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Γι’ αυτόν «σκάνε» έξι εκατομμύρια στον Ολυμπιακό – Εκεί πάει, θα γίνει… σκοτωμός!

Ποιοι τον … κόβουν; Τρομερό παρασκήνιο μόνο στο Sportdog.gr.

«Καυτό» θέμα συζήτησης σε ελληνικά και όχι μόνο media ο Λεονάρντο Κούτρης. Καθημερινές σχεδόν οι αναφορές που φέρνουν τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων.

Η θέση των «ερυθρόλευκων» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι πως κανείς από τους βασικούς δεν παραχωρείται. Υπό συνθήκες… κανονικότητας πάντα (να μην υπάρξει δηλαδή κάποια «τρελή» πρόταση, που τώρα πάντως, δεν φαίνεται πουθενά στον ορίζοντα).

Η μόνη – και με προϋποθέσεις – εξαίρεση που μπορεί να γίνει, έχει να κάνει με τον Κούτρη. Και για αγωνιστικούς λόγους, αφού η συνύπαρξη του με τον Τσιμίκα ναι μεν προσφέρει στον Μαρτίνς δύο εξαιρετικές επιλογές για τον αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά δεν «βοηθάει» στην εξέλιξη και προβολή και των δύο Ελλήνων, αλλά και για «εμπορικούς».

Το timing ίσως να είναι θετικό για παραχώρηση του ενός εκ των δύο και τη δεδομένη στιγμή,  αυτός ο ένας (για διάφορους λόγους) μπορεί να είναι μόνο ο Κούτρης. Εκτιμάται πως ένα πόσο γύρω στα 5-6 εκατ. ευρώ θα ήταν ικανό να δελεάσει τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι γνωρίζουν για το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει ο 23χρονος μπακ.

Και η αλήθεια είναι, αν θέλουμε να ιεραρχήσουμε τουλάχιστον τους πιθανούς προορισμούς του Κούτρη, αυτοί είναι Γαλλία, Γερμανία και στην ουρά (κόντρα στα όσα και όσα λέγονται και αναφέρονται) η Αγγλία. Βλέπετε, όσο καλός και αν είναι ο Κούτρης, τα σωματικά του προσόντα δεν τον βοηθάνε για να κάνει «κλικ» σε ομάδες της Πρέμιερσιπ, οι οποίες ψάχνουν συγκεκριμένο σωματότυπο για τους ακραίους τους αμυντικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή με τον παικταρά στο Λιμάνι - Τον «κλέβουν» μέσα από τα χέρια του; - Φήμη για απίστευτο όρο

Φούντωσαν ξανά οι φήμες - Η... υπέρβαση της υπέρβασης για Μπεργκ - 5 εκατ. στον ΠΑΟ για 33χρονο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags