Facebook Pixel Αυτοί τελειώνουν από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη - Φεύγει ο Τουρέ, έρχεται πίσω ο Σεμπά!
| 2018-12-06 22:31:00

Παίρνει «σκούπα» ο Μαρινάκης - Αυτούς «καθαρίζει» - Μέσα μεγάλο συμβόλαιο - Τέλος και ο... τουρίστας

του Παναγιώτη Νικολάου
Παίρνει «σκούπα» ο Μαρινάκης - Αυτούς «καθαρίζει» - Μέσα μεγάλο συμβόλαιο - Τέλος και ο... τουρίστας

Τρομερές εξελίξεις στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού αριθμεί πάνω από 30 ποδοσφαιριστές. Αριθμός… τεράστιος για τα δεδομένα μιας ελληνικής ομάδας και σίγουρα όχι ικανοποιητικός για τον τρόπο λειτουργίας του Πέδρο Μαρτίνς. 

Ο Πορτογάλος έχει βρει τη φόρμουλα να αξιοποιεί και να έχει ενεργούς πάνω από 20 ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι σαφές πως κάποιοι… περισσεύουν. Είτε γιατί δεν θεωρούνται από τον Μαρτίνς στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους, είτε γιατί όσες ευκαιρίες και αν πήραν, δεν τις αξιοποίησαν.

Μοιραία λοιπόν, αυτός ο αριθμός θα μειωθεί εν όψει Ιανουαρίου. Πάντα με τις αποφάσεις να λαμβάνονται μετά το καθοριστικό ματς με τη Μίλαν σε μια εβδομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ, αυτοί που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό μπορεί να φτάσουν ως και τους εννιά!

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Τουρέ, καλώς ή κακώς θεωρείται «σίγουρος». Βρουσάι και Ανδρούτσος προορίζονται για ανταλλάγματα στην αγορά Μασούρα από τον Πανιώνιο, ενώ ορθάνοιχτο είναι και το μέλλον του Νικολάου, ο οποίος παρά την αλλαγή μάνατζερ (όπως και ο Ανδρούτσος) δεν έχει βρει ρόλο και χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.

Ακρως επισφαλής είναι και η θέση του Γιάννη Φετφατζίδη, με αρκετούς μάλιστα, εντός ομάδας, να υποστηρίζουν και να θεωρούν σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του. Παράλληλα, η προσθήκη ενός φουνταριστού, τον οποίο  ο Μαρτίνς προορίζει για βασικό, μετατρέπει σε… πλεονασματική την παρουσία του Χασάν, με το επιπλέον «επιβαρυντικό» για τη συνέχεια του στον Ολυμπιακό στοιχείο να προκύπτει και από τους συνεχείς τραυματισμούς του. 

Από εκεί και πέρα, απίθανο μοιάζει – με οποιονδήποτε τρόπο – να κερδίσει εκ νέου μια θέση στο ρόστερ ο Σεμπά (ειδικά καταλαμβάνοντας θέση ξένου), ενώ και για τον … τουρίστα Πάρντο θα επιδιωχθεί εκ νέου (όπως και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους) μια συναινετική λύση συνεργασίας.

Και αφήνουμε και ένα ερωτηματικό για τον Μεριά. Πανάκριβη καλοκαιρινή αγορά, με τον Ολυμπιακό να δαπανά 1,8 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στον Πειραιά, πλην όμως ο Τυνήσιος μετά το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο έχει πέσει στη δυσμένεια του Μαρτίνς, αγνοώντας όχι μόνο το… χορτάρι αλλά ακόμη και παρουσία στις αποστολές του Ολυμπιακού. Και όσο δεν καταφέρνει να γυρίσει το φύλλο, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε για τον Τυνήσιο διεθνή αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτόν... πλακώνονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός - Απίθανο όνομα από την Σούπερ Λιγκ!

Ανατροπή με τον παικταρά στο Λιμάνι - Τον «κλέβουν» μέσα από τα χέρια του; - Φήμη για απίστευτο όρο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags