Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα... μαχαίρια ο Άγγελος με την ΑΕΛ – Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών οι «βυσσινί»
| 2018-12-07 14:21:00

Στα... μαχαίρια ο Άγγελος με την ΑΕΛ – Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών οι «βυσσινί»

Sportdog Team
Στα... μαχαίρια ο Άγγελος με την ΑΕΛ – Κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών οι «βυσσινί»

Γιατί υπάρχει αυτή η διαμάχη;

Στις δικαστικές αίθουσες θα συναντηθούν Άγγελος Αναστασιάδης και ΑΕΛ. Την Τρίτη 11/12 εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο εξετάζεται η προσφυγή του νυν ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος διεκδικεί χρήματα λιγότερα από 30.000 ευρώ και αν δικαιωθεί, τότε θα ενεργοποιηθεί ποινή για τους βυσσινί.Στους Θεσσαλούς θα δοθεί προθεσμία να πληρώσουν, κάτι που αν δεν πράξουν, θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Όμοια περίπτωση είναι κι αυτή του τέως επιθετικού της ομάδας, Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΑΕΛ τη σεζόν 2016-2017 και σε οκτώ παιχνίδια μέτρησε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Όταν μάλιστα ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από την Εθνική, η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε βγάλει ανακοίνωση, στην οποία είχε αναφέρει τα εξής:

"Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα".

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags