Facebook Pixel Μια τριμελής επιτροπή από ...τέσσερα άτομα!
| 2011-01-20 19:43:00

Μια τριμελής επιτροπή από ...τέσσερα άτομα!

Μια τριμελής επιτροπή από ...τέσσερα άτομα!

Με διοικούσα επιτροπή ως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Δεν προέκυψε πρόεδρος - έκπληξη στο Δ.Σ. Ο Γόντικας, με άλλους τρεις, θα "τρέχει" την ΠΑΕ. Στο «πίσω κάθισμα» ο Πολέμης.

Περίπου 2.5 ώρες διήρκησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18.30, χωρίς όμως να έχει υπάρξει πρόεδρος. Παρόλα αυτά, τα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν ομόφωνα, ώστε να υπάρξει μία διοικούσα επιτροπή, με προεδρεύοντα τον Δημήτρη Γοντίκα και μέλη τους Βεκρή, Νίκα και Αδαμάντιο Πολέμη.

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια τώρα. Είναι δύσκολες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο πλάι μας. Όταν λέω όλο εννοώ όλο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουμε για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γόντικας.

Πολέμης: Θα μάθω πολλά και θα δούμε το καλοκαίρι…

Ο Αδαμάντιος Πολέμης από την πλευρά του δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το ΔΣ:

«Ο κ. Γόντικας ανέλαβε την προεδρία με την στήριξη όλων. Εγώ θα βοηθήσω από το πίσω κάθισμα. Θα μάθω πολλά και θα μπορέσω στο μέλλον να πάρω μία απόφαση που θα είμαι 100% βέβαιος. Παράλληλα, θα γλιτώσω την δημοσιότητα, η οποία έγειρε την πλάστιγγα την προηγούμενη εβδομάδα για να μην αναλάβω.

Τα λεφτά υπάρχουν μέχρι το τέλος του χρόνου και εμένα πρόθεσή μου θα ήταν να εισπράξω όσο δυνατόν λιγότερα χρήματα από τους μετόχους».

Νίκας: Υπάρχει Παναθηναϊκή ομοψυχία!

Από την πλευρά του ο κ. Νίκας σχολίασε: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι διαπίστωσα σήμερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, ότι υπάρχει παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, Εμείς από την πλευρά μας ως διοικούσα επιτροπή, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το αν είναι πιθανόν να… καταστραφεί ο ΠΑΟ, ανέφερε: «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αυτά είναι κινδυνολογία η οποία βγαίνει κατά καιρούς για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός έχει  τον κόσμο του και τους μετόχους του, άλλους κοντά και άλλους μακριά, εγώ διαπίστωσα ότι όλοι θα σταθούν κοντά στη  διοίκηση».

Βεκρής: Ομόφωνη απόφαση

Από την πλευρά του ο Τζόνι Βεκρής ανέφερε:  «Το Δ.Σ. προχώρησε ενωμένο και εξέλεξε προεδρεύοντα αντιπρόεδρο τον κύριο Γόντικα, στη θέση του δεύτερου αντιπροέδρου τον κ. Νίκα εγώ συνεχίζω στη θέση του τρίτου και η διοικούσα επιτροπή συμπληρώνεται από τον κ. Πολέμη. Ο κ. Γόντικας θα τρέξει την ομάδα με την βοήθεια της διοικούσας επιτροπής. Η ομάδα θα λειτουργήσει έτσι μέχρι το καλοκαίρι».

Χρειάζεται απόφαση της επιτροπής για να παρθούν αποφάσεις;

«Η διοικούσα επιτροπή έχει αρμοδιότητες από το καταστατικό σε αυτές είναι και το θέμα των μεταγραφών και ασφαλώς θα συνεδριάσουμε».

Η απόφαση ήταν ομόφωνη;

«Ναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags