Facebook Pixel Sportdog.gr | Καμπάνα στον Καραπαπά: «Με τον Παναθηναϊκό έβριζα, όχι τώρα»
| 2018-12-07 16:47:00

Καμπάνα στον Καραπαπά: «Με τον Παναθηναϊκό έβριζα, όχι τώρα»

Sportdog Team
Καμπάνα στον Καραπαπά: «Με τον Παναθηναϊκό έβριζα, όχι τώρα»

Τιμωρία για τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Πρόστιμο 5000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής στον Κώστα Καραπαπά για την κατηγορία, ότι εξύβρισε τον διαιτητή Γιώργο Ευαγγέλου στο ημίχρονο του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ισχυρίτηκε στην απολογία του μεταξύ άλλων, ότι είπε: «Δεν τη βλέπεις την κόκκινη κάρτα; Μόνο ντροπή σας. Είναι ντροπή να παίζετε έτσι».

«Του φώναζα. Πέρσι ήρθα και το είπα. Με τον Παναθηναϊκό, είχα πει "γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας". Ήμασταν στη Λεωφόρο, έβριζαν το παιδί μου, τη μητέρα μου, μπήκα στη φυσούνα τρέμοντας και είπα στους παρατηρητές, "καλά δεν τα βλέπετε". Μου είπαν "εσείς είστε η Σούπερ Λίγκα". Προχώρησα και είπα «γαμ… τη Σούπερ Λίγκα μας και γαμ… τα όλα μας». Αλλά αυτό εδώ δεν το είπα. Και τιμωρήθηκα με ένα μήνα».

Όσον αφορά τον διαιτητή Ευαγγέλου είπε… «Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν το έκανε σκόπιμα για να με τιμωρήσει, πιστεύω ότι ο άνθρωπος νόμιζε ότι είμαι εγώ. Γιατί εγώ είχα την ένταση. Και αυτός είχε στο μυαλό του την εικόνα μου που του έλεγα "ντροπή σας, είναι δυνατόν να μην είδατε τη φάση του Ποντένσε;". Εγώ δεν τον έβρισα».

Οι ισχυρισμοί του Κώστα Καραπαπά δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο και επέβαλλε την προαναφερθείσα ποινή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags