Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... λέει να ησυχάσει ο Λουτσέσκου - Νέο πρόβλημα με Πέλκα στην προπόνηση!
| 2018-12-07 17:26:00

Δεν... λέει να ησυχάσει ο Λουτσέσκου - Νέο πρόβλημα με Πέλκα στην προπόνηση!

Sportdog Team
Δεν... λέει να ησυχάσει ο Λουτσέσκου - Νέο πρόβλημα με Πέλκα στην προπόνηση!

Απρόοπτο με τον αρχηγό του Δικεφάλου.

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο σήμερα ήταν και πάλι άτυχος.

Ο διεθνής άσος αποκόμισε πρόβλημα από κλωτσιά στην αριστερήξ ποδοκνημική μετά από κλωτσιά που δέχθηκε και δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. Πάντως, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δικεφάλου, ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Κατά τα άλλα, ο Αλίν Τόσκα έκανε μόνο θεραπεία λόγω ίωσης, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μετά από πολύ καιρό ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε αρκετές μέρες να προετοιμάσει ένα παιχνίδι, με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αφιερώσει τις τελευταίες προπονήσεις στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένη και έτοιμη για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση. Έτσι και την Παρασκευή (07.12) οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο μέσα από διάφορες ασκήσεις στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους Θεσσαλούς».

Σ’ ότι αφορά τα προβλήματα:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Αλίν Τόσκα έκανε θεραπεία και αποχώρησε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

 
 

Ο Δημήτρης Πέλκας στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δέχθηκε μία κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε προληπτικά,  με την κατάσταση του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

 

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (08.12) στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags