Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ατάκα Μπεργκ που… ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό – «Άκυρο» του Σουηδού σε τρελά λεφτά;
| 2018-12-07 19:10:00

Η ατάκα Μπεργκ που… ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό – «Άκυρο» του Σουηδού σε τρελά λεφτά;

του Νίκου Στεργίου
Η ατάκα Μπεργκ που… ανάβει φωτιές στον Ολυμπιακό – «Άκυρο» του Σουηδού σε τρελά λεφτά;

«Φουντώνουν» οι φήμες, μπορεί να γίνει το… μπαμ;

Ο Ολυμπιακός αναζητά επιθετικό από το «πάνω ράφι» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και τα σενάρια έχουν «φουντώσει» αναφορικά με πιθανή κρούση των Πειραιωτών για τον Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα, ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά της εν λόγω φημολογίας έριξε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος πρόσφατα ρωτήθηκε για τον Σουηδό φορ και παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να δει τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να φορά τα ερυθρόλευκα.

Βεβαίως, η υπόθεση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπεργκ αμείβεται με περίπου 3 εκατ. ευρώ ετησίως από την Αλ Αΐν, ενώ στο συμβόλαιό του προβλέπεται ρήτρα καταβολής 5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που ο Σουηδός πάρει μεταγραφή σε έτερη ελληνική ομάδα.

Το μόνος σίγουρο είναι πως το θέμα έχει ανοίξει για τα καλά και απομένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξή του και το αν οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση για να φέρουν τον Μπεργκ πίσω στην Ελλάδα.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη του ίδιου του παίκτη; Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια σχετική τοποθέτηση του Σουηδού άσου στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2014, ενώ αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ο Μπεργκ είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Έθνος». Σε σχετική ερώτηση για το αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό για 15 εκατ. ευρώ, ο Μπεργκ είχε απαντήσει το εξής: «Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα. Τόσο μεγάλοι αντίπαλοι στην ίδια πόλη; Ξέρω ότι το έχουν κάνει άλλοι, αλλά... Για μένα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός τώρα. Μου αρέσει το κλαμπ, οι οπαδοί, όλα».

Ο διεθνής φορ δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και μετά την αποχώρησή του για λογαριασμό της Αλ Αΐν. Ο Μπεργκ μάλιστα έχει παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές ότι δεν έχει ξεχάσει το Τριφύλλι και πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα, εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελαμένος» στου Ρέντη ο Λάζαρος - Τι έγινε με Μαρτίνς - Άμεσα οι εξελίξεις!

Τρομερά λεφτά για τον «φονιά» στον Ολυμπιακό - Έρχεται με 2 εκατ. και πάνω - Τρελαίνει top όνομα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags