Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σενάρια για επιστροφή Σταφυλίδη
| 2018-12-08 17:45:00

Μεταγραφάρα που κάνει παντοδύναμο τον ΠΑΟΚ - Θα πάρει κι άλλον παικταρά εκεί; Δεν υπάρχει...

Sportdog Team
Μεταγραφάρα που κάνει παντοδύναμο τον ΠΑΟΚ - Θα πάρει κι άλλον παικταρά εκεί; Δεν υπάρχει...

Απίστευτο σενάριο για επιστροφή-βόμβα. Ναι αλλά...

Μία μέρα μετά το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη με το οποίο ξεκαθάριζε πως οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ εν όψει Ιανουαρίου θα πρέπει να… περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018, σημερινό δημοσίευμα επαναφέρει το θέμα του Κώστα Σταφυλίδη.

Ξαναζεσταμένο φαγητό ή ουσιαστικό ενδιαφέρον; Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αναζητά έναν αριστερό μπακ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Προσοχή όμως: έχει δικό του τον Δημήτρη Γιαννούλη που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο. Αρκετά είναι τα σενάρια που θέλουν τον διεθνή αμυντικό να… ανηφορίζει Τούμπα με την αλλαγή της χρονιάς, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως οι ιθύνοντες των Κυπελλούχων Ελλάδας δεν θέλουν να κόψουν την εξέλιξη και τον χρόνο συμμετοχής του Γιαννούλη, που δεδομένα θα έχει στον Ατρόμητο, να τον αφήσουν στο Περιστέρι ως το τέλος της σεζόν και τότε να τον επαναφέρουν στο ρόστερ.

Τώρα, υπάρχει και ο Αλίν Τόσκα, ο οποίος είναι δανεικός από την Μπέτις, ερχόμενος στην Θεσσαλονίκη κατόπιν επιθυμίας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι η αλήθεια πως δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και τον περισσότερο μάλιστα τον έχει αγωνιζόμενος ως αριστερός στόπερ, θέση που αν προκύψει κάποια «εμπλοκή» με της ανανεώσεις ή την αποδέσμευση Χατσερίντι θα είναι αυτή που θα υπολογίζεται περισσότερο από τον Ιανουάριο και μετά.

Ο Σταφυλίδης τώρα δεν υπολογίζεται στην Αουγκσμπουργκ. Όχι τώρα, από πέρυσι, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στην Στόουκ, δεν «έπιασε» και επέστρεψε στην Βαυαρία. Η άρνηση του όμως να ανανέωσει το συμβόλαιο του και οι συνεχείς τραυματισμοί τον έχουν φέρει εκτός ομάδας, χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο συμμετοχής φέτος.

Η συζήτηση περί ενδεχόμενης επιστροφής του στον ΠΑΟΚ κρατάει… αρκετές μεταγραφικές περιόδους, η αλήθεια είναι όμως πως τη δεδομένη στιγμή, όσο και αν ο ίδιος ο «Στάφυ» φέρεται να κλείνει το μάτι στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, δεν προκύπτει λογική σε κάτι περισσότερο.

Τώρα, με τον Τόσκα στο ρόστερ, τον Βιεϊρίνια… ακλόνητο δύσκολα θα γίνει κάτι. Και επίσης, συνυπολογίζοντας πως το καλοκαίρι επιστρέφει στην Τούμπα και ο Γιαννούλης, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τρεις πρωτοκλασάτοι αριστεροί μπακ (Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Σταφυλίδης) μπορούν να χωρέσουν στο ρόστερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σαββίδης; Αυτός... πληρώνει για τον ΠΑΟΚ - Βάζει τρελά λεφτά στα ταμεία - Θα παγώσεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags