Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έσκασε» πρόταση για Σιμόες – Πόσα δίνουν στην ΑΕΚ, τι απάντησε ο Πορτογάλος
| 2018-12-08 23:05:00

«Έσκασε» πρόταση για Σιμόες – Πόσα δίνουν στην ΑΕΚ, τι απάντησε ο Πορτογάλος

Sportdog Team
«Έσκασε» πρόταση για Σιμόες – Πόσα δίνουν στην ΑΕΚ, τι απάντησε ο Πορτογάλος

Τρέχουν οι εξελίξεις με τον άσο της Ένωσης.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται αγωνιστικά, ο Αντρέ Σιμόες βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία και μάλιστα συζήτησε για αρκετή ώρα με ανθρώπους της Ένωσης.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να κινείται για επαναπροσέγγιση του παίκτη ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Αντιθέτως, η συζήτηση έγινε για να ενημερώσουν οι διοικούντες της ΑΕΚ τον Σιμόες ότι έφτασε για λογαριασμό του πρόταση αγοράς από την Αλ Ουάχντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι Άραβες φέρονται να προσφέρουν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στην Ένωση και συμβόλαιο της τάξεως των 800.000 ευρώ ετησίως στον παίκτη.

Πάντως, ο Σιμόες φέρεται να εμφανίστηκε αρνητικός σε πρώτη φάση, ζητώντας περισσότερα χρήματα. Κάτι που σημαίνει ότι οι διοκούντες της Αλ Ουάχντα θα ενημερωθούν, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του 29χρονου άσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται δεδομένο ότι οι Άραβες θα επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση, ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι η μεταγραφή θα κλείσει με αμοιβαίες υποχωρήσεις των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags