Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Καραπαπά – «Πού ανήκει η Ξάνθη και με ποιον μιλούσε ο Τζήλος; – Δεν ξαναπαίζουμε…»
| 2018-12-09 18:08:00

«Βόμβες» Καραπαπά – «Πού ανήκει η Ξάνθη και με ποιον μιλούσε ο Τζήλος; – Δεν ξαναπαίζουμε…»

Sportdog Team
«Βόμβες» Καραπαπά – «Πού ανήκει η Ξάνθη και με ποιον μιλούσε ο Τζήλος; – Δεν ξαναπαίζουμε…»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν μετά το ματς στα Πηγάδια.

Έξω φρενών ήταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, με τη διαιτησία στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Ξάνθη.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, o κ. Καραπαπάς άφησε τρομερές αιχμές για τα σφυρίγματα του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου, τόσο για τα δύο πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός όσο και για την αποβολή του Ποντένσε, για την οποία τόνισε χαρακτηριστικά πως «αφού δεν την είδε ο διαιτητής, ας μας ποιος του την είπε».

Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών τόνισε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι αγανακτισμένοι με όσα βλέπουν κάθε Κυριακή, εξαπέλυσε επίθεση στους ανθρώπους που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ "αναρωτήθηκε" σε ποιον ανήκει η Ξάνθη και με ποιον μιλούσε ο διαιτητής Τζήλος τις τελευταίες 48 ώρες στο τηλέφωνο.

Επίσης, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Ολυμπιακό ότι "δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα".

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Έχουμε κουραστεί και εμείς και οι φίλαθλοι μας να βλέπουμε κάθε Κυριακή τα ίδια. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι από τον κ. Γραμμένο που κάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, από τους ανθρώπους στην Ευρώπη τον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν αυτά που κάνουν στην Ελλάδα. Να μας πουν αν έχουν καταλάβει την οργή του κόσμου του Ολυμπιακού. Ας μας πουν που ανήκει η Ξάνθη μετοχικά, με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος στο τηλέφωνο τις τελευταίες 48 ώρες, εμείς με αυτούς τους όρους δεν έχει νόημα να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα. Υπάρχει στο πρώτο ημίχρονο η διπλή φάση πέναλτι που δεν δόθηκε τίποτα και η κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε που ο Τζήλος είπε ότι δεν την είδε, αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει λοιπόν ποιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags