Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατρομητάρα με σούπερ Κουλούρη – Ματσάρα στο Περιστέρι με 6 γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-09 20:51:00

Ατρομητάρα με σούπερ Κουλούρη – Ματσάρα στο Περιστέρι με 6 γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατρομητάρα με σούπερ Κουλούρη – Ματσάρα στο Περιστέρι με 6 γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 4-2 του Άρη.

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος κόντρα στον Άρη. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 4-2 των Θεσσαλονικιών που έχασαν πέναλτι.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Μέγερι σε καθοριστικό σημείο, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0, απέκρουσε πέναλτι, διατήρησε το μηδέν και έτσι έγινε ευκολότερο το έργο της ομάδας του για τη νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (83' Καρασαλίδης), Νάτσος, Μαντσόν (51' Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο (88' Ενσικουλού), Ρισβάνης, Γιαννούλης.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπάσα (76' Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46' Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (65' Τζανακάκης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράϊ, Βελέθ

Η ΦΑΣΗ Το 2-0 του Άρη. Ο Μπρούνο έσπασε τη μπάλα αριστερά στον Γιαννούλη, με τη μια αυτός έβγαλε την παράλληλη πάσα στον Κουλούρη που σημείωσε με δεξί πλασέ το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... O Κουτσιαύτης προκάλεσε διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Δίκαια έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Ατρόμητο, ο οποίος απείλησε στο 11' με τον Κουλούρη στο 16' όμως προηγήθηκε στο σκορ με τον Σάκιτς. Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες ανέλαβαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και είχε συνεχώς την κατοχή στα πόδια του. Ο Άρης έκανε το ένα λάθος πάνω στο άλλο και έδειχνε αδύναμος να απειλήσει τον Μέγερι που δεν είχε δύσκολο έργο στο πρώτο ημίχρονο, τρία λεπτά πριν τη λήξη του οποίου ο Κουλούρης έχασε μεγάλη ευκαιρία (θα μπορούσε να δώσει στον αμαρκάριστο Βασιλακάκη) για να κλειδώσει τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να το γυρίσει και άσκησε πίεση στην περιοχή του Ατρομήτου. Στο 50' το σουτ του Γιουνές δεν ανησύχησε τον Μέγερι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννούλς έχασε ευκαιρία για το 2-0. Στο 55' ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών έκανε καθοριστική επέμβαση σε εκτέλεση του Ματίγια, ενώ στο 56' απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές, που κέρδισε ο Μάβραι από τον Μπουσουλάτζιτς.

 

Ο Άρης πλήρωσε ξανά την άστοχη εκτέλεση του Τυνήσιου. Και αυτό γιατί ό,τι δεν κατάφερε ο Κουλούρης στο 42' και στο 55', το κατάφερε στο 59', ύστερα από φοβερό συνδυασμό του Μπρούνο με τον Γιαννούλη, ο οποίος και έδωσε την ασίστ. Στο 68' ο Άρης παραλίγο να μειώσει μετά από λάθος του Γιαννούλη ο Μέγιερι όμως έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 81' ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία για το 3-0, αλλά ο Κουέστα εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μούγιακιτς.

Στο 89' ο Άρης κατάφερε να μειώσει με τον Κωνσταντινίδη και τα τελευταία λεπτά πίεσε για την ανατροπή. Όχι μόνο δεν το κατάφερε αλλά δέχτηκε και τρίτο τέρμα με τον Κουλούρη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Το ματς όμως επεφύλαξε και άλλες έκπληξεις αφού οι Θεσσαλονικείς μείωσαν εκ νέου στο 93' με τον Διαμαντόπουλο. Στο 94' ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ σημειώνοντας το 4-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΤΑ ΤΟ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags