Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικές δηλώσεις Ρονάλντο για Μέσι: «Τον θέλω στην Ιταλία - Η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ!»
| 2018-12-10 11:10:00

Επικές δηλώσεις Ρονάλντο για Μέσι: «Τον θέλω στην Ιταλία - Η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ!»

Sportdog Team
Επικές δηλώσεις Ρονάλντο για Μέσι: «Τον θέλω στην Ιταλία - Η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ!»

Ατάκες-φωτιά από τον Πορτογάλο σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέθεσε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο, που δημοσιεύτηκαν στις Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport και σε αυτές αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, καλώντας τον να πάει στην Ιταλία!

Παράλληλα, χαρακτήρισε την Γιουβέντους την καλύτερη ομάδα που έχει αγωνιστεί ποτέ!

«Δεν μου λείπει ο Μέσι... Έχω παίξει στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, έχω πανηγυρίσει επιτυχίες... Εκείνος είναι στην Ισπανία και μπορεί να του λείπω περισσότερο... Η ζωή είναι μια μεγάλη πρόκληση, μου αρέσει να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μου. Θα τον ήθελα κάποια στιγμή εδώ στην Ιταλία, αλλά αν είναι χαρούμενος εκεί που είναι τότε το σέβομαι απόλυτα. Είναι καλός άνθρωπος και καλός ποδοσφαιριστής», είπε αρχικά για τον Μέσι.

Αναφορικά με την προσαρμογή του στη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: «Δεν θα μιλήσω ατομικά, γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ. Συνήθως σε άλλα κλαμπ υπάρχει η αίσθηση πως κάποιος είναι μεγαλύτερος από το σύνολο, ωστόσο εδώ είμαστε όλοι ίσοι, ταπεινοί και θέλουμε να πετύχουμε πολλά. Εδώ είμαστε περισσότερο οικογένεια απ' όσο ήταν η ομάδα στη Μαδρίτη...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags