Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανοίγει μεγάλο θέμα: Η ΕΠΟ στέλνει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες του Κούγια!
| 2018-12-10 13:51:00

Ανοίγει μεγάλο θέμα: Η ΕΠΟ στέλνει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες του Κούγια!

Sportdog Team
Ανοίγει μεγάλο θέμα: Η ΕΠΟ στέλνει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες του Κούγια!

Προκειμένου να καταθέσει ο γνωστός ποινικολόγος όσα γνωρίζει.

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων του Αλέξη Κούγια, μέσω των οποίων απειλούσε με αποχώρηση από την Λάρισα και από το πρωτάθλημα, εξαπολύοντας καταγγελίες προς όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πήρε θέση και η ΕΠΟ παραπέμποντας τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει.

Συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία ανέφεραν πως:

«Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags