Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... πήρε και ξέσπασε ο Βαλβέρδε: «Νικάς 4-0 και το μόνο που σε ρωτάνε είναι...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-10 20:03:00

Τα... πήρε και ξέσπασε ο Βαλβέρδε: «Νικάς 4-0 και το μόνο που σε ρωτάνε είναι...»

Sportdog Team
Τα... πήρε και ξέσπασε ο Βαλβέρδε: «Νικάς 4-0 και το μόνο που σε ρωτάνε είναι...»

Έξαλλος ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει βαρεθεί να δέχεται συνεχώς ερωτήσεις για τον Ουσμάν Ντεμπελέ και τα κρούσματα απειθαρχίας του.

Όπως τόνισε με νόημα ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα πριν την αναμέτρηση με τη Τότεναμ για το Champions League και έπειτα από το 4-0 με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα "Κερδίζεις με 0-4, περιμένεις μια ήρεμη Κυριακή και το μόνο που σε ρωτάνε είναι για τον Ντεμπελέ"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Περιμένουμε ένα σκληρό και περίπλοκο παιχνίδι από άποψη τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης. Κρίνεται η πρόκρισή τους. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τον Ντεμπελέ: «Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε εσωτερικά, δεν υπάρχουν πολλά να πω. Έχει πολύ ταλέντο και θέλουμε να τον βοηθήσουμε, μας δίνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Κερδίζεις με 0-4, περιμένεις μια ήρεμη Κυριακή και το μόνο που σε ρωτάνε είναι για τον Ντεμπελέ».

Για τον Ποτσετίνο: «Πάντα είχε ανοδική καριέρα, είναι σύνηθες να τερματίζει μέσα στους κορυφαίους της Premier League και είναι εξαιτίας της καλής του δουλειάς».

Για το ροτέισον: «Σίγουρα αύριο θα υπάρχει κάποια αλλαγή, έχουμε προκριθεί και παίξαμε παιχνίδι πριν από δύο μέρες. Ο Λουίς Σουάρες δεν θα παίξει, έχει ενοχλήσεις και δεν πρόκειται να παίξει δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags