Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι όμως: Ισχύει το... τρελό σενάριο για Έλληνα άσο top ομάδας - Ρίχνει τα τσιμέντα ο παικταράς
| 2018-12-10 21:30:00

Κι όμως: Ισχύει το... τρελό σενάριο για Έλληνα άσο top ομάδας - Ρίχνει τα τσιμέντα ο παικταράς

Sportdog Team
Κι όμως: Ισχύει το... τρελό σενάριο για Έλληνα άσο top ομάδας - Ρίχνει τα τσιμέντα ο παικταράς

Το Sportdog αποκαλύπτει τι ισχύει με το πιο hot όνομα.

Να λοιπόν που μας προέκυψε και νέος… Μόντριτς ο Μπουζούκης. Η σχετική αναφορά ιταλικής εφημερίδας για το potential που δείχνει ο 20χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, η σύγκριση του τουλάχιστον στο ξεκίνημα της καριέρας του με τον εμβληματικό Κροάτη playmaker και το scouting που πραγματοποιεί η Ιντερ, ψάχνοντας ακριβώς έναν «Μόντριτς» στον Ελληνα διεθνή μέσο.

Τι ισχύει  απ’ όλ’ αυτά; Πρώτον, πως όντως οι «νερατζούρι» παρακολουθούν τον Μπουζούκη. Αυτό βέβαια, από μόνο του, δεν λέει απολύτως τίποτα. Οποιαδήποτε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, ειδικά του διαμετρήματος της Ιντερ, βλέπει πως ένας 20χρονος, οπουδήποτε στην Ευρώπη (σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…),  αγωνίζεται συνεχώς, θα τον σκανάρει. Θα τον ελέγξει.

Και αυτό ακριβώς κάνουν και οι Μιλανέζοι με τον Μπουζούκη. Εννοείται πως δεν είναι ο μόνος (άλλωστε αναφέρεται στο δημοσίευμα πως είναι «αρκετοί» αυτοί που τσεκάρονται από την Ιντερ), εννοείται πως δεν είναι και οι μόνοι. Το όνομα του Μπουζούκη κυκλοφορεί σε πολλές λίστες scouts ανά την Ευρώπη, πάντα στο προαναφερθέν πλαίσιο: δεν γίνεται, ένας αριστεροποδάρος οργανωτικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική και μεταβίβαση, τρεξίματα και συμμετοχή στο ανασταλτικό παιχνίδι, στην ηλικία του «Μπούζου» να περάσει απαρατήρητος από κανέναν.

Αρκετοί λοιπόν τον τσεκάρουν, αρκετοί τον παρακολουθούν, αλλά μην υπερβάλλουμε: ως εκεί! Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καν θέμα να προχωρήσουμε ούτε μισό βήμα παρακάτω, παρότι είναι η αλήθεια, πως το «πακέτο» που σιγά σιγά διαμορφώνεται γύρω από τον Μπουζουκή είναι τόσο ελκυστικό που – αν όχι από ομάδα εμβέλειας Ιντερ – δεδομένα δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα κάγκελα ο Αλέφαντος, τρελό «πέσιμο» - «Ποιος είσαι εσύ ρε με ύψος 1.20 και κάνεις τσαμπουκάδες;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags