Facebook Pixel Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης στον Τουρέ - Φέρνει παικταρά στον Ολυμπιακό - Αδιανόητα λεφτά για Φερέιρα
| 2018-12-11 13:14:00

Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης στον Τουρέ - Φέρνει παικταρά για να «σκοτώνει» - Αδιανόητα λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Έτσι «απαντάει» ο Μαρινάκης στον Τουρέ - Φέρνει παικταρά για να «σκοτώνει» - Αδιανόητα λεφτά

Ποιον θέλει σαν τρελός ο Μαρτίνς. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Περάσαμε από Μπεργκ, Σολδάδο, Μήτρογλου, Σολδάνο, Σοριάνο και άλλους. Πλέον, το πράγμα ρεπορταζιακά αναφορικά με τη βασική επιλογή του Ολυμπμιακού για τη θέση του φουνταριστού μοιάζει να… εστιάζει στον Φακούντο Φερέιρα. Προσοχή: χωρίς καν αυτή τη στιγμή να έχει ληφθεί απόφαση στους «ερυθρόλευκους» για τίποτα το συγκεκριμένο. Απαντες περιμένουν το παιχνίδι με τη Μίλαν. Οι αποφάσεις για την ταυτότητα του «εκλεκτού» για την επίθεση, αλλά και το μπάτζετ που θα διατεθεί για την εν λόγω κίνηση θα παρθούν μετά τον «τελικό» με τους Μιλανέζους.

Ως προς τον Αργεντινό πάντως της Μπενφίκα, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει, είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς. Για την ακρίβεια… η περίπτωση. Ο 27χρονος στράικερ είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος εννοείται πως βρίσκεται σε επαφή μαζί του, εξηγώντας του το ρόλο για τον οποίο τον προαλείφει στους «ερυθρόλευκους».

Αυτά φυσικά είναι τα… εύκολα. Σε συνδυασμό με την μανατζερική σχέση που έχει ο Μαρτίνς με τον Φερέιρα, αφού βρίσκονται ουσιαστικά κάτω από την ίδια μανατζερική στέγη. Ο Σάντσο Φρέιτας, ατζέντης του Μαρτίνς ήταν αυτός που το καλοκαίρι ολοκλήρωσε τη μετακόμιση του Φερέιρα στη Λισαβώνα (έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ).

Τα δύσκολα είναι αλλού. Πρώτον, στο ότι η Μπενφίκα επιθυμεί είτε την πώληση είτε την χρησιμοποίηση του Αργεντινού ως έμψυχο αντάλλαγμα σε δικές της μεταγραφικές επιδιώξεις. Τυπικά και επισήμως, οι Λουζιτανοί δεν έχουν καν βάλει πωλητήριο στον Φερέιρα. Χαρακτηριστικά άλλωστε, τις προάλλες, ο τεχνικός τους, Ρουί Βιτόρια, δήλωνε πως υπολογίζει στον Φερέιρα και πως περιμένει στο υπόλοιπο της σεζόν να βοηθήσει περισσότερο.

Θέμα αγοράς του από τον Ολυμπιακό, δεν υφίσταται. Πανάκριβη περίπτωση. Ακόμη και ο δανεισμός του κοστίζει, αφού συμπεριλαμβανομένης της εφορίας, αλλά και του ποσού για το «ενοίκιο» που θα δοθεί στην Μπενφίκα το… μαλλί για τους «ερυθρόλευκους» ενδεχομένως θα προσεγγίσει τα 2,5 εκατ. ευρώ για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν. Πολλά λεφτά και σίγουρα ασύμφορα αν δεν εξασφαλιστεί κάποια εφικτή ρήτρα αγοράς του Αργεντινού στο τέλος της σεζόν. Aν και μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Γιάγια Τουρέ θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση για μία τέτοια κίνηση.

Πάντως, προς το παρόν, δεν έχει γίνει και καμία επίσημη κρούση προς τους «αετούς». Εχουμε επισημάνει στο Sportdog, πως στον Ολυμπιακό έχουν «χαρτογραφήσει» όλες τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν, έχουν ρωτήσει, έχουν ψάξει, έχουν μάθει ποια είναι τα δεδομένα και οι απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης, κινήσεις όμως για να προχωρήσουν σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, δεν έχουν κάνει πουθενά. Και σίγουρα, δεν πρόκειται να κάνουν μέχρι και την Πέμπτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα πέσεις στα πατώματα: Έλληνας άσος έχει χαζέψει την Ευρώπη - Βλέπει την πλάτη του και ο Ρονάλντο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags