Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από παικταρά που θέλει η Ένωση: «Η ομάδα μου βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ»
| 2018-12-11 17:25:00

Αποκάλυψη από παικταρά που θέλει η Ένωση: «Η ομάδα μου βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ»

Sportdog Team
Αποκάλυψη από παικταρά που θέλει η Ένωση: «Η ομάδα μου βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ»

Γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά...

Ο Κρίστοφερ Πέτερσον μίλησε στο fotbollskanalen και τόνισε ότι γνωρίζει ότι η Χέρακλες βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του, όμως δεν ξέρει κάτι παραπάνω, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του.

«Γνωρίζω πως οι δύο ομάδες είναι σε επικοινωνία, αλλά ακόμα δεν έχω ενημερωθεί για κάτι. Πραγματικά δεν γνωρίζω κάτι. Δεν θέλω να σχολιάσω φήμες και δημοσιεύματα. Έχω έναν γιο και η σύζυγός μου σύντομα θα μου χαρίσει ακόμα έναν. Η οικογένειά μου είναι σε προτεραιότητα και πρέπει να την κοιτάξω. Προς το παρών κοιτάζω τους στόχους της ομάδας μου. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», ήταν τα λόγια του εξτρέμ της ολλανδικής ομάδας.

«Η ομάδα μου έχει οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα για μένα παραχωρόντας με τον Ιανουάριο παρά να με κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο και να φύγω ελεύθερος. Ειλικρινά δεν ξέρω που βρίσκονται οι συζητήσεις των δύο ομάδων. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags