Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπράβο! Συγκλονιστικές δηλώσεις Γκουαρντιόλα κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-12 01:40:00

Μπράβο! Συγκλονιστικές δηλώσεις Γκουαρντιόλα κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο! Συγκλονιστικές δηλώσεις Γκουαρντιόλα κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα ζωής από τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον ρατσισμό στην ζωή και το ποδόσφαιρο με αφορμή το περιστατικό κατά του Ραχίμ Στέρλινγκ στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καταλανός προπονητής: 

«Ο ρατσισμός είναι παντού, αυτό είναι το πρόβλημα ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με αυτό που γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο δυστυχώς. Αν ήταν μόνο στο ποδόσφαιρο θα ήμασταν ασφαλής αλλά δεν είναι. 

Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στους μετανάστες και στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο, πως τους συμπεριφερόμαστε όταν και εμείς είμαστε πρόσφυγες. Οι παππούδες μας ή οι μητέρες μας ήταν πρόσφυγες δείτε πως αντιμετωπίζουμε τις κοινωνίες δυστυχώς είναι παντού ο ρατσισμός. 

Πρέπει να παλέψουμε κάθε μέρα και να είμαστε σίγουροι πως δεν υπάρχει καμία ανοχή σε αυτό το θέμα. Εκτιμώ αυτό που έκανε η Τσέλσι αν συνέβαινε στην Σίτι θα έκανα το ίδιο πράγμα, πρέπει να πολεμήσουμε αλλά είναι περίπλοκο.

Πρέπει να πολεμήσουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία και μέλλον για όλους αλλά σήμερα είμαστε σε κίνδυνο όχι μόνο εδώ στην Αγγλία αλλά παντού, σε όλη την Ευρώπη και τα μηνύματα από τους πολιτικούς είναι σκληρά για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν πρέπει να υπερασπιστείς τη δημοκρατία με τον καλύτερο τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags