Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξέσπασε τώρα ο Κούγιας - Η ΑΕΛ θα πάρει πίσω τα δελτία των παικτών»!
| 2018-12-11 20:38:00

«Ξέσπασε τώρα ο Κούγιας - Η ΑΕΛ θα πάρει πίσω τα δελτία των παικτών»!

Sportdog Team
«Ξέσπασε τώρα ο Κούγιας - Η ΑΕΛ θα πάρει πίσω τα δελτία των παικτών»!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, έκανε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η ομάδας της Λάρισας θα πάρει πίσω τα δελτία, που κατέθεσε χθες ο Αλέξης Κούγιας.

«Νομίζω ότι θα τα πάρουν. Είναι μονόδρομος. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και δεν συνάδει με την ιστορία της να κινδυνεύσει με τέτοιες ποινές. Ίσως ο κ. Κούγιας να είχε πικρία από προηγούμενες αγωνιστικές και να ξέσπασε τώρα. 

Πρέπει να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε λίγο τους Έλληνες διαιτητές. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι με δεμένα χέρια. Δεν φέραμε εμείς την ξένη ΚΕΔ στην Ελλάδα, ούτε την επιστασία. Βρήκαμε αυτά τα πράγματα μπροστά μας και η κριτική που δεχόμαστε δεν ανταποκρίνεται στην προσπάθειά μας. 

Ξέρουν όλοι ότι η UEFA και η FIFA έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο. Εμείς κρινόμαστε ενώ η ΚΕΔ λειτουργεί υπό τον κ. Περέιρα. Μας αδικούν όταν βάλλουν εναντίον μας ως ΕΠΟ γιατί δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να λειτουργήσουμε ελεύθερα. Η διεθνής επιτροπεία ήρθε για ένα χρόνο και πήρε παράταση. Ουσιαστικά συνδιοικούμε με τη FIFA και την UEFA», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags