Facebook Pixel Αποκάλυψη: Θέλει Σαλπιγγίδη στην Εθνική ομάδα ο Αναστασιάδης
| 2018-12-12 10:02:00

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το «μπαμ» του Αναστασιάδη - Τεράστιο όνομα στην Εθνική - Θα πέσει η... Τούμπα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: Αυτό είναι το «μπαμ» του Αναστασιάδη - Τεράστιο όνομα στην Εθνική - Θα πέσει η... Τούμπα

Φοβερή κίνηση από τον Άγγελο. Το Sportdog έχει το θέμα. 

Δεν είναι να γράψουμε κάτι στο Sportdog. Αντε, έστω να το «φωτογραφίσουμε». Λες και πέφτει σύρμα στη δημοσιογραφική πιάτσα και στόματα που ήταν κλειστά, ανοίγουν ή πληκτρολόγια που έμεναν… ανενεργά, παίρνουν φωτιά.

Όπως και να ‘χει λοιπόν, χτες σας μεταφέραμε την πρόθεση του Αγγελου Μπασινά και του Αγγελου Αναστασιάδη για τη… συστηματοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου η Εθνική ομάδα να πάρει τη μορφή που το νέο της αγωνιστικό επιτελικό δίδυμο επιθυμεί.

Η επιθεώρηση του Παγκρητίου (η πρώτη από αυτές που θα ακολουθήσουν) σήμανε την έναρξη αυτών των ενεργειών, ακολούθως στη λίστα είναι η στελέχωση. Και λέγαμε λοιπόν πως δύο τουλάχιστον απαιτούνται για μια θέση στο προπονητικό επιτελείο, με την ιεράρχηση του Μπασινά να θέλει υποψηφίους από τη γενιά του 2004, κάτι που αρχικά δεν βρίσκει αντίθετο τον Αναστασιάδη, ο οποίος όμως στη δική του λίστα, είχε άλλον στην κορυφή (τουλάχιστον για τη μία θέση).

Ποιος είναι αυτός; Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο «Σάλπι» χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Αναστασιάδη (από τότε που ήταν ποδοσφαιριστής), πλέον έχει ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής προκειμένου να συνεχίσει (έστω και… καθυστερημένα) την καριέρα του στους πάγκους. Ο Αναστασιάδης τον θέλει στο πλευρό του, μειονέκτημα τη δεδομένη στιγμή απαιτεί το γεγονός πως δεν έχει τα απαιτούμενα πτυχία, διπλώματα, όχι για να κάτσει ως βοηθός (κάτι τέτοιο δεν απαιτείται), αλλά για να «δικαιολογηθεί» η παρουσία του σε ένα, οποιοδήποτε, τεχνικό τιμ Εθνικής ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για υποψηφιότητα που (παρά τις όποιες αντιδράσεις ενδεχομένως γεννήσει) «παίζει» δυνατά και σίγουρα θα είναι μια από αυτές που θα εξετάσουν Μπασινάς - Αναστασιάδης με τον ερχομό του νέου έτους, όταν και αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την στελέχωση της Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ανατροπή της χρονιάς στον ΠΑΟΚ - Ποιος Ουάρντα; Αυτός τα φέρνει όλα τούμπα και τρελαίνει κόσμο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags