Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα μας τρελάνουν; Δεν θα πιστέψετε ποιες μέρες θέλουν να κάνουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-12 14:29:00

Θα μας τρελάνουν; Δεν θα πιστέψετε ποιες μέρες θέλουν να κάνουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!

Sportdog Team
Θα μας τρελάνουν; Δεν θα πιστέψετε ποιες μέρες θέλουν να κάνουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα τηλεοπτικά τείνουν να αλλάξουν όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα για το ποδόσφαιρο.

Σχέδιο για διεξαγωγή αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ τα Σαββατοκύριακα εξετάζουν ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων (ECA) και της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Αυτό αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Sport Bild, σημειώνοντας ότι η ιδέα αυτή θα αυξήσει το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο, καθώς σε ορισμένες χώρες, η διαφορά ώρας, καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση των αγώνων την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η μεταρρύθμιση αυτή θα σήμαινε ότι οι αγώνες στα εθνικά πρωταθλήματα θα έπρεπε να γίνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το γερμανικό περιοδικό ο Ανιέλι έθεσε ως θέμα την μείωση των ομάδων που θα παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για τη διευκόλυνση της αλλαγής αυτής.

Μία άλλη πτυχή της μεταρρύθμισης, είναι πως θα επηρεαστούν οι όμιλοι της διοργάνωσης, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον οκτώ γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, αλλά τέσσερα με οκτώ ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags