Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» - Φοβερή ατάκα για Τουρέ
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-12 16:58:00

Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» - Φοβερή ατάκα για Τουρέ

Sportdog Team
Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε» - Φοβερή ατάκα για Τουρέ

Τι είπε για το μεγάλο ματς με τη Μίλαν και τον Ιβοριανό σταρ.

Στη συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Μίλαν, ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως στόχος των παικτών του Ολυμπιακού είναι να είναι πιο αποτελεσματικοί από ότι στα τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να πάρουν μια ιστορική πρόκριση.

Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, ενώ αποθέωσε τον Γιάγια Τουρέ και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το στόχο με Μίλαν: «Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια τεράστια ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη.Πρόκειται για τεράστια ομάδα και είχαμε πει το πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε.

Είχαμε πει ότι θα κριθεί ως το τέλος η πρόκριση και αυτό γίνεται.Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση και εάν το πετύχουμε θα είναι ιστορική επιτυχία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος και ξέρουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράστασή τους και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και στρατηγικά το ματς αλλά και τον ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό είναι η προσέγγιση».

Για την πρόκριση: «Εάν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ, εάν δεν πίστευα. Το πιστεύω και τώρα. Πιστεύω στην ποιότητα μας και στην πρόκριση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ το πιστεύω.

Για την προσέγγιση στο παιχνίδι: «Το κάθε ματς έχει δική του στρατηγική. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Αύριο βάση της στρατηγικής μας, θέλουμε να παράγουμε ξανά πολλές φάσεις όπως κάνουμε πάντα αλλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες μας αύριο».

Για τον Τουρέ: «Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο. Τυχεροί που τον είχαμε. Εξαιρετικός επαγγελματίας και παίκτης. Δεν έχω τίποτα κακό να πω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags