Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα άκρα ο Ολυμπιακός για Κάκο - Καταγγελία στη FIFA λόγω... Σαββίδη!
| 2018-12-12 18:40:00

Στα άκρα ο Ολυμπιακός για Κάκο - Καταγγελία στη FIFA λόγω... Σαββίδη!

Sportdog Team
Στα άκρα ο Ολυμπιακός για Κάκο - Καταγγελία στη FIFA λόγω... Σαββίδη!

Συνεχίζεται ο... πόλεμος των δύο πλευρών!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στη FIFA, με την οποία ζητά τη διαγραφή του Τάσου Κάκου από τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας.

Αιτία η παρουσία του πρώην διαιτητή σε τηλεοπτική εκπομπή του «Open TV», καναλιού της ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι Ερυθρόλευκοι επικαλούνται τον κανονισμό διαιτησίας που απαγορεύει σε πρώην διαιτητές να επανενταχθούν στην οργανωμένη διαιτησία, εάν έχουν παρουσία σε ΜΜΕ.

Οι Πειραιώτες ζητούν επίσης να ενημερωθούν εντός των επόμενων τριών ημερών για το λόγο που δεν έχει διαγραφεί ακόμη από τον πίνακα των παρατηρητών, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία εναντίον του Κάκου.

Συγκεκριμένα, η παράγραφος 10, του άρθρου 73 του κανονισμού διαιτησίας αναφέρει ότι αποτελεί διαιτητικό παράπτωμα «ο με οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός στα Μ.Μ.Ε., περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από πρώην διαιτητές φάσεων από αγώνες εγχώριων διοργανώσεων. Στην περίπτωση αυτή οι εν λόγω πρώην διαιτητές δεν μπορούν να επανενταχθούν με κανένα τρόπο στην οργανωμένη διαιτησία και να διοριστούν μέλη των πάσης φύσεως οργάνων διοίκησης του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Επίσης, δεν μπορούν να συνεργάζονται με ΕΔ/ΕΠΣ, να παρευρίσκονται σε κάθε είδους επιμορφωτικές συγκεντρώσεις ή σεμινάρια που διοργανώνονται από τις ΕΔ/ΕΠΣ και να παρακολουθούν αξιωματούχους διαιτησίας της ΕΠΟ σε οποιεσδήποτε επιμορφωτικές εκδηλώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags