Facebook Pixel Sportdog.gr | Εθισμένος παίκτης της Σέλτικ – Γιατί μπήκε σε κλινική απεξάρτησης;
| 2018-12-12 23:36:00

Εθισμένος παίκτης της Σέλτικ – Γιατί μπήκε σε κλινική απεξάρτησης;

Sportdog Team
Εθισμένος παίκτης της Σέλτικ – Γιατί μπήκε σε κλινική απεξάρτησης;

Άνω κάτω η σκωτσέζικη ομάδα.

Τον Λι Γκρίφιθς θα στερηθεί ο προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος αποκάλυψε ότι ο παίκτης αντιμετωπίζει εθισμό με τον τζόγο και θέλει να το αντιμετωπίσει.

«Ο Λι θα μείνει εκτός ποδοσφαίρο για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχει κάποια εσωτερικά… θέματα εδώ και κάποιους μήνες, αν και παρόλα αυτά έχει καταφέρει να παίζει πολύ καλά σε υψηλό επίπεδο και να σκοράρει αρκετές φορές για εμάς. Ωστόσο έφτασε σε ένα σημείο που είναι δύσκολο για αυτόν.

Είμαστε αποφασισμένοι να του παρέχουμε κάθε επαγγελματική βοήθεια που χρειάζεται για να φέρει ξανά τον εαυτό του σε μία καλή κατάσταση. Ωστόσο για να φτάσει εκεί πρέπει να βρει ξανά την ευτυχία. Είναι πατέρας πέντε παιδιών είναι ένας υπέροχος τύπος, αλλά το ποδόσφαιρο και η ζωή είναι σκληρά αυτή την στιγμή με αυτόν. Επομένως θέλουμε να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτό που περνάει και θα σας ενημερώσουμε πότε θα επανέλθει», ανέφερε ο τεχνικός της Σέλτικ.

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός της Σέλτικ θα μπει σε κέντρο απεξάρτησης από τον τζόγο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε αυτόν, ο οποίος λίγο έλειψε να καταστρέψει την επαγγελματική και οικογενειακή του γαλήνη.

Η Σέλτικ σε αυτήν τη δυσκολία της ζωής του θα σταθεί δίπλα του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags