Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Είναι λυπηρό - Σε κάθε ματς οι διαιτητές μας θύμιζαν πως...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-13 00:38:00

Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Είναι λυπηρό - Σε κάθε ματς οι διαιτητές μας θύμιζαν πως...»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ουζουνίδη: «Είναι λυπηρό - Σε κάθε ματς οι διαιτητές μας θύμιζαν πως...»

Δεν... μάσησε τα λόγια του για τη διαιτησία ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στην αντιμετώπιση της ΑΕΚ από τη διαιτησία στο φετινό Champions League στάθηκε με δηλώσεις του στην "Cosmote TV" ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας ότι οι διαιτητές έδειχναν στην Ένωση ότι ήταν η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και πως θα έπρεπε να τη σέβονται περισσότερο!

Αυτός ήταν ο λόγος, που ο Έλληνας τεχνικός ξέσπασε στο αποψινό ματς με τη Μπενφίκα μετά την κόκκινη κάρτα του Γαλανόπουλου και αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

«Συγχαρητήρια στην Μπενφίκα για τη νίκη της. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε κάποια άλλη στιγμή του παιχνιδιού. Συγχαίρω τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν παρά τα προβλήματα που είχαμε, με τις όποιες αδυναμίες μας, γιατί όσοι χρησιμοποιήθηκαν σε κάποιες θέσεις δεν είχαν την απαραίτητη συνοχή. Ξέραμε πως ήμασταν η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά σε κάθε ματς μας το θύμιζαν. Σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να σέβονται τις ομάδες που είναι εδώ και να τις αντιμετωπίζουν με το ίδιο πνεύμα. Βλέπαμε να ακουμπάμε τους αντιπάλους μας και να πέφτουν και να δίνεται φάουλ και να μη δίνονται άλλα μαρκαρίσματα υπέρ μας. Είναι λυπηρό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags