Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζουν απάντηση για το 4-1 στη Μπάτε – Τί αποκαλύπτουν οι Λευκορώσοι;
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-13 16:09:00

Ετοιμάζουν απάντηση για το 4-1 στη Μπάτε – Τί αποκαλύπτουν οι Λευκορώσοι;

Sportdog Team
Ετοιμάζουν απάντηση για το 4-1 στη Μπάτε – Τί αποκαλύπτουν οι Λευκορώσοι;

Δεν θα είναι το ίδιο ματς αυτό της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ.

Εντελώς διαφορετικό ματς από εκείνο του περασμένου Οκτωβρίου στη Λευκορωσία θα είναι το αποψινό (13/12) στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, εκτιμά ο ρεπόρτερ της ομάδας της Λευκορωσίας, Αρτέμ Φάντο, όπως τόνισε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς αντιμετωπίζουν στην ΜΠΑΤΕ το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για τη ΜΠΑΤΕ, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Το ότι ήρθε η ομάδα τέσσερις μέρες πριν το ματς στη Θεσσαλονίκη δείχνει τη σημασία που δίνουν στην αναμέτρηση».

Για το αν τους φοβίζει το 4-1 του πρώτου αγώνα: «Ήταν καταστροφή το πρώτο ματς. Έγινε κακή προσέγγιση του αγώνα. Η ΜΠΑΤΕ έπαιξε πολύ ανοιχτά με αποτέλεσμα να δεχθεί τρία γκολ στην κόντρα πολύ νωρίς. Η προσέγγιση του σημερινού (13/12) αγώνα θα είναι εντελώς διαφορετική. Η ΜΠΑΤΕ θα είναι πολύ πιο προσεκτική στον αγώνα της Θεσσαλονίκης».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν στην ΜΠΑΤΕ: «Ναι μεν ο Μπαχά ανέφερε τον Πρίγιοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, όμως όπως έχει τονίσει στους παίκτες του, σημασία έχει η ομαδική απόδοση. Το ότι πρέπει η ομάδα να είναι καλή συνολικά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags