Facebook Pixel Γυρίζει στην Ελλάδα μόνο για την ΑΕΚ ο Αραούχο - Χαλάει του Αρέγκι;
| 2018-12-13 18:07:00

Τρελή «πόρτα» στον Ολυμπιακό – Γυρίζει για την ΑΕΚ ο παικταράς – Στον «αέρα» ο… κλεισμένος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή «πόρτα» στον Ολυμπιακό – Γυρίζει για την ΑΕΚ ο παικταράς – Στον «αέρα» ο… κλεισμένος!

Μάχη για τον φορ που θα κάνει... πλάκα στην Ελλάδα.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: O Σέρχιο Αραούχο μπορεί να αγωνίζεται στη Λας Πάλμας, όμως ουσιαστικά δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα εξαιτίας των σεναρίων που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτησή του.

Πάντως, όπως σας είχαμε επισημάνει, η υπόθεση του Αργεντινού μόνο εύκολη δεν ήταν, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, καθώς η Λας Πάλμας δεν αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

Μάλιστα, ο Αραούχο με σημερινές του δηλώσεις ουσιαστικά… έκλεισε το θέμα αναφορικά με τις φήμες που είχαν προκύψει. Ο Αργεντινός τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ υποστήριξε πως έχει δώσει τον λόγο ότι αν γυρίσει στην Ελλάδα, αυτό θα γίνει μόνο για χάρη της ΑΕΚ.

Το «κόλλημα» με Αρέγκι και ο Τσόσιτς

Στα μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ, η Ένωση κινείται για την απόκτηση δύο αμυντικών χαφ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Αντρέ Σιμόες, αλλά και να προστεθεί στο ρόστερ ένας ακόμα παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον άξονα.

Ο Αντριάν Αρέγκι είναι μια περίπτωση μέσου που εξακολουθεί να ακούγεται για τον Δικέφαλο, αν και ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν τόνισε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την αργεντίνικη ομάδα, το οποίο πρέπει να τιμήσει, και δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει.

Από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει λύσεις στον άξονα, προβαίνει σε ορισμένα «πειράματα», όπως η τοποθέτηση του Ούρος Τσόσιτς σε θέση αμυντικού χαφ. Ο Σέρβος μάλιστα ήταν ίσως ο κορυφαίος της Ένωσης στο χθεσινό ματς με τη Μπενφίκα. Ακούγεται δε ότι εάν ο Τσόσιτς συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ως αμυντικός χαφ, δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί σε αυτή τη θέση και ο Δικέφαλος να κινηθεί για την προσθήκη ενός ακόμα χαφ. Κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον στην παρούσα φάση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρο-επίθεση σε ΑΕΚ: Έκλεψαν πέρυσι, φέτος μηδέν βαθμούς - Να τους δώσουμε δανεικό τον... Πόντους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags