Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Τρομερή εμφάνιση Σισέ, κλείνει μεταγραφή λόγω Μίλαν!
| 2018-12-14 00:05:00

Αδιανόητος Σισέ για... μεταγραφάρα - Φοβερό ρεσιτάλ Μαρτίνς - Έκλεισε στόματα ο Φετφατζίδης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητος Σισέ για... μεταγραφάρα - Φοβερό ρεσιτάλ Μαρτίνς - Έκλεισε στόματα ο Φετφατζίδης!

Τρομερό αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μίλαν.

Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Τρέλανε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καθώς σε μία απίστευτη ματσάρα επικράτησε 3-1 της Μίλαν και κατάφερε να αποκλείσει τους Ιταλούς και να πάρει τη μεγάλη και χρυσοφόρα πρόκριση στους «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν πάθος, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυριάρχησαν κατά διαστήματα της Μίλαν των ακριβοπληρωμένων παικτών και βρήκε επιτέλους τα γκολ που ήθελε για να φτάσει στον θρίαμβο.

Κορυφαίος της αναμέτρησης και ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος ήταν αλάνθαστος στην άμυνα και… ενοχλητικός για την άμυνα της Μίλαν σε όλες τις στημένες φάσεις. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα, έσβησε πάρα πολλές επιθέσεις των Ιταλών, ενώ κράτησε μακριά από τον καλό του εαυτό τον ακριβοπληρωμένο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Σισέ, που θυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν ήταν μονίμως στην εξέδρα, το τελευταίο διάστημα έχει «αρπάξει από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και παρά τα λάθη του σε κάποια ματς, έχει εξελιχθεί πλέον στον βασικό στόπερ των Πειραιωτών και σε έναν από τους καλύτερους παίκτες των Ερυθρολεύκων.



Μάλιστα, στο σημερινό ματς, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης δεκάδες σκάουτερ, οι οποίοι σίγουρα θα σημείωσαν το όνομά του στο μπλοκάκι τους. Ο Σισέ είναι από τους παίκτες που έχουν μεγάλη χρηματιστηριακή αξία και η αψεγάδιστη εμφάνισή του κόντρα στη Μίλαν, δεν αποκλείεται να του φέρει και τη μεγάλη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να μη σταθούμε στο εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έστησε άριστα τον Ολυμπιακό, κοίταξε στα ίσια τη Μίλαν και στο δεύτερο πήρε αυτό που άξιζε. Ο Πορτογάλος κόουτς, που έχει ακούσει επίσης πάρα πολλά, έδωσε απαντήσεις σε… φίλους και εχθρούς τόσο με το αρχικό στήσιμο της ομάδας του όσο και με τις κινήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.


Βέβαια, η επιλογή του Μαρτίνς που… τρέλανε κόσμο και τον δικαίωσε σε τεράστιο βαθμό, ήταν η επιλογή του Φετφατζίδη. Ο Έλληνας εξτρέμ παρότι μέχρι σήμερα είχε ακούσει πάρα πολλά, έκανε σπουδαίο ματς και βοήθησε σε αυτή την τεράστια επιτυχία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Φορτούνη, Καμαρά και Γκιλιέρμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή εξέλιξη στον Ολυμπιακό: «Δώρο» ο παικταράς με δύο εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags