Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκσταση στα social: «Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη - Τι θα λένε για τον "ταβερνιάρη" τον Μαρτίνς»
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 00:22:00

Έκσταση στα social: «Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη - Τι θα λένε για τον "ταβερνιάρη" τον Μαρτίνς»

Sportdog Team
Έκσταση στα social: «Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη - Τι θα λένε για τον "ταβερνιάρη" τον Μαρτίνς»

Συχγαρητήρια και από τους ΠΑΟΚτσήδες!

Εκστασιασμένος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά από την σπουδαία νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Μίλαν στο "φλεγόμενο" "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούν να πιστέψουν την απίστευτη βραδιά που τους πρόσφεραν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ συγχαρητήρια μέσω Facebook έδωσαν στους Ερυθρόλευκους και οι οπαδοί των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Μπράβο ρε Ολυμπιακε.. Όσο και να αντιπαθώ τη ομάδα σας, δεν μπορώ παρά να παραδεχτω ότι κάνατε περήφανη την Ελλάδα μας και παίξατε ωραία μπάλα.. Από ένα πληγωμενο ΠΑΟΚΤΣΗ!!

Συγχαρητήρια από έναν ΠΑΟΚτση. Καλή συνέχεια!!

Οι κύριοι που μπήκαν στο τέλος μπορεί να μας στερήσουν κόσμο στο επόμενο ευρωπαϊκό στο Καραϊσκάκη. Μην γινόμαστε αυτοκαταστροφικοι σαν τον ΠΑΟΚ. Τεράστια νίκη!



υστερα απο πολυ καιρο Παναθηναικος ειμαι χαιρομαι ειλικρινα και ελπιζω να υπαρχει το φιλαθλο πνευμα σιγα σιγα σ ολους και να πηγαινουμε στο γηπεδο να δουμε ποδοσφαιρο οχι να βγαλουμε τ απωθημενα μας συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο και να εχει μια πορεια μεχρι την κορυφη!!!!

Η πιο βαριά φανέλα στην Ελλάδα, απόψε δείξατε τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ=ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες κ πάνω απ όλους σ αυτόν τον προπονητή που έχει ακούσει τόσα, αλλά δουλεύει, διαβάζει τα παιχνίδια κ έχει φτιάξει ομάδα. Θα έρθουν κ τα γκολ από τους επιθετικούς. Φορτσα Θρυλε μου!!!

Μήπως ο Ολυμπιακός δεν είναι καλος?Μήπως ο Ολυμπιακός δεν εχει χημεια και γι αυτό βρισκεται 3η θεση στην Ελλάδα.Μα φυσικά και οχι γιατι οσο προσπαθείτε να ρειξετε τον Ολυμπιακο στην Ελλαδα τοσο θα ανεβαίνει στην Ευρώπη.3 Ομάδες φετος ξεκίνησαν στην Ευρωπη μια απ αυτες περασε τυχαιο?Δεν νομίζω...Ζήτω Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ΕΔΩ, ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ 

Άντε γεια στα μηδενικά και στους χάρτινους .....χόρταστε ΘΡΎΛΟ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ



ΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΕΕΕΕΔΩΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ! ΜΑΓΚΙΚΗ, ΘΡΥΛΙΚΗ , ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ! ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ , ΝΑΙ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ !!!!

Σας ευχαριστώ πραγματικά γιαυτο που έχουν δει τα μάτια μου απόψε...

να δω τωρα μερικοι τι θα λενε για τον "ταβερνιαρη" τον Μαρτινς...Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει με την ησυχια του..κανει πολυ καλη δουλεια..μπραβο θρυλαρα

Μπράβο στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας!! Το αξίζουμε!!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags