Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Η πρόκριση κόντρα στη Μίλαν φέρνει μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 00:55:00

Τώρα «μιλάει» ο Μαρινάκης - Σκάει «βόμβα» που ρίχνει το Καραϊσκάκη – Αυτός εκτοξεύει τον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Τώρα «μιλάει» ο Μαρινάκης - Σκάει «βόμβα» που ρίχνει το Καραϊσκάκη – Αυτός εκτοξεύει τον Ολυμπιακό

Τρελά λεφτά στα ταμεία, τι υποσχέθηκε το «αφεντικό» των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Στα… ουράνια βρίσκονται οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς είδαν την ομάδα τους να πραγματοποιεί μία εκπληκτική εμφάνιση και να αποκλείει με το εντυπωσιακό 3-1 τη Μίλαν!

Ωστόσο, η πρόκριση στους «32» του Europa League αναμένεται να φέρει μεγάλες εξελίξεις στο Λιμάνι και νέες… βόμβες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, για την οποία υπάρχει εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση από την διοίκηση για «βαρβάτη» ενίσχυση.

Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν πολύ καλό και ακριβό επιθετικό και ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ονόματα, όπως των Μήτρογλου, Φερέιρα, Σοριάνο και Σολδάνο και μάλιστα ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε αρκετούς μάνατζερ.

Η πρόκριση μάλιστα κόντρα στη Μίλαν, τα πολλά λεφτά που θα μπουν στα ταμεία (σ.σ. ίσως και περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ!) και το τρομερό κλίμα που επικρατεί πλέον στην ομάδα, αναμένεται να ενισχύσουν τις προσπάθειες των Πειραιωτών για το μεγάλο… μπαμ. Άλλωστε, η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και το 2019, σίγουρα θα βοηθήσει να έρθουν παίκτες που θέλουν να παίζουν πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ήδη αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ωστόσο όπως φάνηκε από το ξέσπασμά του και τον τρόπο που πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Μίλαν (σ.σ. μπούκαρε στο γήπεδο μαζί με τον κόσμο!), είναι… πλέον δεδομένο ότι θα τα σκάσει χοντρά.



Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι πιο «πωρωμένος» από ποτέ και όπως μεταφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολύ καλά, θα ρίξει… τρελή βόμβα με τη μεταγραφάρα που ετοιμάζει τον Γενάρη. Άλλωστε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε μεταξύ άλλων ότι εάν βρουν έναν ή δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, θα τον φέρουν στο Λιμάνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τεράστιος Ολυμπιακός - Ξεφτίλισε τη Μίλαν και διαφήμισε όλη την Ελλάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags