Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Έτσι τον εκτόξευσε ο Μαρτίνς - Φέρνει απίστευτα λεφτά
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 11:30:00

Τεράστιος Μαρτίνς: Έτσι εκτόξευσε τον «τελειωμένο» - Φέρνει απίστευτα λεφτά στον Ολυμπιακό

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιος Μαρτίνς: Έτσι εκτόξευσε τον «τελειωμένο» - Φέρνει απίστευτα λεφτά στον Ολυμπιακό

Απίστευτη δικαίωση για τον κόουτς. Ποιος γκρέμισε το Καραϊσκάκη;

Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Τεράστια πρόκριση, πολλαπλά τα οφέλη για τον Ολυμπιακό. Ένα από αυτά, πως οι μετοχές των «βιτρινάτων» ποδοσφαιριστών του, εκτοξεύτηκαν μετά το χτεσινό παιχνίδι με τη Μίλαν. «Πασαρέλα» scouts στο «Καραϊσκάκη», όπως σας γράφαμε και χθες, το επίπεδο ανταγωνισμού για τους «ερυθρόλευκους» το υψηλότερο δυνατό, το αποτέλεσμα και η εμφάνιση προφανώς και αυξάνει τα μηδενικά των ποδοσφαιριστών του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος των ευρωπαϊκών ομάδων.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αρκετούς, θα σταθούμε όμως σε αυτόν που κέρδισε τους πάντες χτες στο Φάληρο. Τον Παπίς Σισέ. Ετσι κι αλλιώς, εδώ και καιρό, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του διεθνούς τσεκαρίσματος, ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι δέχτηκε προτάσεις μέχρι και 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του και είναι αλήθεια πως τις εξέτασε σοβαρά, αφού μέχρι τότε οι άνθρωποι του δεν έβλεπαν κυρίως την σταθερότητα που περίμεναν από τον Σισέ.

Όταν όμως ρωτήθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς (άλλο ένα credit που του πιστώνεται φέτος), ήταν ξεκάθαρος. Ζήτησε να μην παραχωρηθεί, δίνοντας διαβεβαιώσεις πως θα τον «στρώσει». Και αφού στην αρχή της σεζόν ο Αφρικανός έμεινε αρκετά στον πάγκο, ήρθε τελικά στα μέτρα του Πορτογάλου προπονητή.

Χτες, ήταν το αποκορύφωμα. Και στο Μιλάνο ήταν πολύ καλός, η συμμετοχή του όμως και στα τρία γκολ της Μίλαν, του αφαίρεσε βαθμούς. Χτες, πήρε την εκδίκηση του. Τρομακτικά σωματικά προσόντα, ανίκητος στον αέρα και στο τζαρτζάρισμα, καίριος στις τοποθετήσεις του, έκανε όλους τους scouts (που, για να γίνει κατανοητό ήταν και πολλοί και από την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου) να παραμιλάνε. Ακόμη και όσοι δεν είχαν έρθει για χάρη του.

Λογιστικά, πλέον, ακόμη και μόνο από το χτεσινό ματς, οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Σισέ μετρούνται πλέον σε δεκάδες εκατομμύρια. Κάτω από 10 (και ίσως είμαστε και συντηρητικοί), οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητάνε. Και, επίσης, δεν πρόκειται να το κάνουν τον Ιανουάριο. Γνωρίζουν πως οι «καλές», οι μεγάλες προτάσεις έρχονται καλοκαίρι. Και με τον Σενεγαλέζο να τραβάει χτες ξανά, περισσότερα βλέμματα πάνω του, τα μηδενικά που απαιτούνται για να πει ο Ολυμπιακός το ναι καθημερινά, μέχρι το καλοκαίρι, θα αυξάνονται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Προκαλεί» ο Μπραουδάκης: Αποθεώνει Ολυμπιακό και «σκίζει» ΠΑΟΚ - «Έκσταση και ντροπή»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags