Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ;
| 2018-12-14 11:18:00

Θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ;

Sportdog Team
Θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League η Λίβερπουλ;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Το παραδοσιακό ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στην Premier League. Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 από την Τσέλσι και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να παραμείνει πρέπει να κερδίσει το ντέρμπι. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση στους «16» του Champions League, με 1-0 κατά της Νάπολι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από μία ήττα και 3 σερί ισοπαλίες στην Premier League, επέστρεψε στις νίκες, με το 4-1 κατά της Φούλαμ. Βρίσκεται στην έκτη θέση και απέχει 8 βαθμούς από την τέταρτη, που οδηγεί στο Champions League. Θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες, στην προσπάθειά της να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα παραμείνει η Λίβερπουλ στην κορυφή ή θα την «γκρεμίσει» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 18:00, στο Anfield.

Πολλές είναι και οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται από το Pamestoixima.gr για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 1,5-2,5 και 3,5 γκολ, την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags