Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας - Αντελίνο Βιεϊρίνια - Μεγάλη αγωνία για Πέλκα και Βιεϊρίνια
| 2018-12-14 19:18:00

Μεγάλη αγωνία για Πέλκα και Βιεϊρίνια - Πότε μαθαίνουν τα... μαντάτα;

Sportdog Team
Μεγάλη αγωνία για Πέλκα και Βιεϊρίνια - Πότε μαθαίνουν τα... μαντάτα;

Αποκόμισαν προβλήματα από το ματς με την Μπάτε.

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Πέλκας - Αντελίνο Βιεϊρίνια: Οι Δημήτρης Πέλκας και Αντελίνο Βιεϊρίνια αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών στο χθεσινό ματς κόντρα στην Μπάτε Μπόρισοφ και σήμερα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματά τους.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η απογοήτευση για την αδυναμία πρόκρισης στους 32 του Europa League και την εντός έδρας ήττα από τη ΜΠΑΤΕ που ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη.

Κυρίως γιατί ο Δικέφαλος είχε τις δυνατότητες να συνεχίσει στη διοργάνωση, αλλά δεν κατάφερε να τις φανερώσει στο γήπεδο. Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΟΚ να κάνει αυτοκριτική για τα λάθη που έγιναν και να συνεχίζει την τεράστια προσπάθεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσπάθεια που τον βοήθησε να σβήσει το -2 και την πίεση που έφερε στην ομάδα, να παραμένει αήττητος και μόνος πρώτος επτά βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ατρόμητο.Η πορεία στο Europa League, λοιπόν, είναι ένα σημείο το οποίο προκαλεί προβληματισμό, αλλά δεν αναιρεί όσα έχει πετύχει η ομάδα ως τώρα.

Την Παρασκευή (14.12) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη ΜΠΑΤΕ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι τραυματίες Δημήτρης Πέλκας (δεξιά γάμπα), Αντρέ Βιεϊρίνια (οπίσθιο μηριαίοι αριστερά) υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις κι αναμένονται τ’ αποτελέσματα για να διαπιστωθεί το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και ο χρόνος απουσίας τους από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το Σάββατο (15.12) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags