Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Συνεχάρη τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση με Μίλαν
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-14 19:05:00

Τρελές ατάκες Μαρτίνς στους παίκτες του: «Είστε και οι πρώτοι μάγκες»!

Sportdog Team
Τρελές ατάκες Μαρτίνς στους παίκτες του: «Είστε και οι πρώτοι μάγκες»!

«Ξεσάλωσε» ο Πορτογάλος μετά τον θρίαμβο επί της Μίλαν.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Η χθεσινή αποτέλεσε σίγουρα την κορυφαία βραδιά της μέχρι στιγμής θητείας του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να παίρνουν μια τεράστια νίκη με 3-1 επί της Μίλαν και μαζί την πρόκριση στον επόμενη γύρο του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ όταν το... γλέντι κόπασε ο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός των Πειραιωτών συνεχάρη όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας χειραψία ακόμα και με αυτούς που ήταν εκτός αποστολής.

Εν συνεχεία, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με τα καλύτερα λόγια για την επιτυχία τους, ενώ αποκάλεσε «πρώτους μάγκες»!

Μεταξύ άλλων, ο Μαρτίνς είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Είστε οι πρώτοι μάγκες! Μπράβο σας. Πετύχατε κάτι τρομερό. Πετύχαμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο και δώσαμε τόση χαρά στον κόσμο μας και στην ομάδα. Σας είχα πει πόσο σας πιστεύω! Το πιστέψατε και εσείς και έγινε. Είμαι και συνεχίζω να είμαι περήφανος για εσάς, την ομάδα και όλο αυτό που φτιάχνουμε. Συνεχίζουμε δυνατά. Δεν τα παρατάμε και δεν μένουμε εδώ γιατί μας περιμένει το πρωτάθλημα και η συνέχεια των υποχρεώσεών μας»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags