Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Σενάριο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Γκομίς
| 2018-12-15 17:22:00

Σενάριο τρέλας για Ολυμπιακό και φορ των 6 εκατομμυρίων - Μ’ αυτόν ρίχνει τα τσιμέντα ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Σενάριο τρέλας για Ολυμπιακό και φορ των 6 εκατομμυρίων - Μ’ αυτόν ρίχνει τα τσιμέντα ο Μαρινάκης;

Φούντωσαν οι φήμες για πανάκριβο επιθετικό. Δεν υπάρχει...

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Οσο δεν διαρρέουν, υπαρκτά και βάσιμα, ονόματα - στόχοι από τον Ολυμπιακό (ως συνήθως δηλαδή) για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης του, τόσο η σεναριολογία θα κυριαρχεί στην καθημερινότητα του «ερυθρόλευκου» ρεπορτάζ.

Ενα όνομα που μέρες τώρα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά στέκια είναι αυτό του Μπαφετιμπί Γκομίς, του 33χρονου Γάλλου στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ (σ.σ. στην ίδια ομάδα που χτες υπέγραψε ο φερόμενος -και μόνο- μέχρι πρότινος στόχος του Ολυμπιακού, Γιόναταν Σοριάνο).

Μια απλή και μόνο ανάγνωση των δεδομένων του συμβολαίου και του στάτους του Γκομίς στην Αλ Χιλάλ, αρκεί για να αναδείξει το πόσο αβάσιμη είναι η συγκεκριμένη φημολογία. Ο Γκομίς μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αποτελώντας ρεκόρ δαπάνης από την Αλ Χιλάλ, η οποία φέρεται να έδωσε στη Γαλατασαράι για να τον αποκτήσει 7 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (με την τελευταία χρόνια να είναι σε καθεστώς option, εξασκούμενη από τον σύλλογο), έναντι ετήσιων απολαβών 6 εκατ. ευρώ! Ποσά που αυτομάτως μετατρέπουν στην σφαίρα του αδύνατου οποιαδήποτε συζήτηση.

Παράλληλα, αναφορικά με τη φημολογία που συντηρεί το συγκεκριμένο σενάριο και θέλει τον Γάλλο επιθετικό να επιθυμεί την αποχώρηση του από την Αλ Χιλάλ. Ως και τώρα, κάτι τέτοιο δεν έχει διαφανεί πουθενά. Ο ίδιος με ποσταρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter συνεχώς διατρανώνει την χαρά του για την πορεία της ομάδας, ενώ πρόσφατα, πριν περίπου έναν μήνα, δημοσίως είχε απαντήσει στον αντιπρόεδρο της Γαλατασαράι, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει -ούτε λίγο ούτε πολύ για εκβιαστή εξαιτίας του τρόπου που έφυγε το καλοκαίρι από την Κωνσταντινούπολη- λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από την παραμονή του στην Αλ Χιλάλ και πως θα βοηθήσει στο να πετύχει τους στόχους της».

Οποιαδήποτε λοιπόν σχετική σεναριολογία είναι παντελώς ανακριβής, αλλά ακόμη και αν δεν είναι, όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, όντας ο πλέον «κοστοβόρος» στην ιστορία μιας ομάδας, εισπράττοντας έξι εκατ. ευρώ το χρόνο, είναι προφανές πως αυτή η συζήτηση ξεφεύγει από οποιοδήποτε ρεαλιστικό πλαίσιο για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Oύτε Φορτούνης, ούτε Καμαρά, ούτε Σισέ - Αυτός έχει τρελάνει το λιμάνι - Δεν τον αναφέρει κανείς





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags