Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα... πήρε ο Μόντριτς και «επιτέθηκε» σε Ρονάλντο, Μέσι και Σιμεόνε
| 2018-12-16 04:00:00

Τα... πήρε ο Μόντριτς και «επιτέθηκε» σε Ρονάλντο, Μέσι και Σιμεόνε

Sportdog Team
Τα... πήρε ο Μόντριτς και «επιτέθηκε» σε Ρονάλντο, Μέσι και Σιμεόνε

Απηύδυσε και τα... έχωσε ο Κροάτης άσος.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δήλωσε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν άξιζε τη «Χρυσή Μπάλα» και ο κάτοχος του βραβείου, Λούκα Μόντριτς, έσπεσε να του απαντήσε με «σκληρή» γλώσσα.

 

«Καταλαβαίνω τον Σιμεόνε ότι θεωρεί καλύτερο έναν δικό του παίκτη, αλλά έχει μια συνεχή θέληση να υποτιμά τη Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπαινιχθεί ενέργειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να εξηγήσει τα κατορθώματα της Ρεάλ έναντι των υπολοίπων. Εγώ σέβομαι τον Σιμεόνε, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Ατλέτικο. Όταν νικάνε τους δίνουμε συγχαρητήρια με εντιμότητα. Δεν είναι δίκαιο οι επιτυχίες μας, ανάμεσα σε αυτές και δύο κατακτήσεις Champions League εις βάρος της Ατλέτικο, να μειώνονται με συνεχόμενες λαϊκίστικες απόψεις αναφορικά με κάποιου τύπου εύνοιας της Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε κριτική και στην εγωιστική στάση των Μέσι και Ρονάλντο, οι οποίοι επειδή δεν πήραν το βραβείο, δεν παρευρέθηκαν στην τελετή: «Δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό, ήταν επιλογή τους. Δεν το καταλαβαίνω, όμως. Φαντάζομαι ότι τους αρέσει να δίνουν το "παρών" όταν κερδίζουν τα βραβεία. Αυτή η συμπεριφορά είναι άδικη απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, στους οπαδούς, στο παιχνίδι και σε όσους τους ψήφιζαν για δέκα χρόνια. Αλλά ο καθένας πράττει όπως τον ευχαριστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags