Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος: Μεγάλη νίκη με 3-2 για τους Γιαννιώτες!
| 2018-12-15 19:15:00

Τρελό ματς στα Γιάννινα - «Ξεμπούκωσε» ο ΠΑΣ με τριάρα στον Πανιώνιο!

Sportdog Team
Τρελό ματς στα Γιάννινα - «Ξεμπούκωσε» ο ΠΑΣ με τριάρα στον Πανιώνιο!

Απίθανο φινάλε και μεγάλη νίκη με 3-1 για τους Γιαννιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος: Τη μεγαλύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΣ, καθώς επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου και έκανε σημαντικό… άλμα στη βαθμολογία, καθώς έφτασε τους 14 πόντους και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις. Αντίθετα, ο Πανιώνιος μετά το 1-1 εντός έδρας με τον Λεβαδειακό στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου, σήμερα δεν πήρε ούτε βαθμό και έμεινε στους 18 και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51’ με τον Νικολιά, ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 82’ με τον Ντουρμισάι, ωστόσο ο ΠΑΣ απάντησε αμέσως ένα λεπτό αργότερα με τον Γιάκο, ενώ στο 89’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1.


 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κάπως… φοβισμένα στο παιχνίδι με συνέπεια να μην έχουμε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και έδειχναν πιο απειλητικοί. Μάλιστα, έχασαν και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου, όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μασούρα στο 29ο λεπτό, ο Μιχαήλ απέκρουσε ασθενώς αλλά στη συνέχεια της φάσης ο επόπτης σταμάτησε το παιχνίδι για οφσάιντ!

Ανάλογη ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, μέχρι το 51’, όταν ο Νικολιάς από ωραία ασίστ του Αθανασιάδη βρήκε δίχτυα κι έκανε το 1-0. Το γκολ αυτό… άνοιξε το παιχνίδι, ο Πανιώνιος υποχρεωτικά πλέον βγήκε μπροστά και πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε.

Στο 81’ ο Μασούρας γύρισε πολύ ωραία την μπάλα στον Ντουρμισάι και αυτός έφερε το ματς στα ίσια με ωραία εκτέλεσε για το 1-1. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-1! Ο Γιάκος με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Κότνικ και έδωσε αέρα νίκης στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 89’ κλείδωσαν και τη νίκη τους, με εύστοχο πέναλτι ξανά από τον Γιάκο!



Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (4-4-2): Μιχαήλ Ν., Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ Α., Μπουκουβάλας, Λίλα (67’ Σιόντης), Παμλίδης (92' Βιντάλ), Νικολιάς, Γιάκος (89' Σκόνδρας), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (4-2-3-1): Κότνικ, Παπαγεωργίου (80’ Άλμπεργκ), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (76’ Σίντι Αλί), Μασούρας, Τσιλούλης (85’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags