Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: O Μυστακίδης επιθυμεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
| 2018-12-15 21:50:00

Φούντωσαν οι φήμες - Τα... βροντάει από top ομάδα για τον ΠΑΟ - «Ψήνεται» μεγάλο κόλπο

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες - Τα... βροντάει από top ομάδα για τον ΠΑΟ - «Ψήνεται» μεγάλο κόλπο

Έλληνας άσος θέλει να βάλει τα πράσινα. Μεταγραφή... φωτιά!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει μόνο ελεύθερους ή δανεικούς παίκτες τον Ιανουάριο εξαιτίας των περιορισμών που του έχουν επιβληθεί. Παράλληλα, οι Πράσινοι δεν δικαιούνται να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ξένους ποδοσφαιριστές.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης κοιτάζουν περιπτώσεις Ελλήνων άσων, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Η εξέλιξη αυτή έχει «γεννήσει» σενάρια περί πιθανής επιστροφής του Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος φόρεσε πέρυσι την πράσινη φανέλα για έξι μήνες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Μυστακίδης είναι αυτός που έχει… χτυπήσει την πόρτα του Νταμπίζα, ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να αποδεσμευθεί από τον ΠΑΟΚ, διευκολύνοντας έτσι την προοπτική επιστροφής του στο Τριφύλλι.

Συνεπώς, οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση πιθανότατα έχουν ως ορίζοντα το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο. Άλλωστε, Δώνης και Νταμπίζας δεν φέρονται να είναι «ζεστοί» σε εκ νέου δανεισμό του παίκτη για το προσεχές εξάμηνο.

Αντιθέτως, τα δεδομένα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκά το καλοκαίρι, καθώς μέχρι τότε ο Μυστακίδης ελπίζει πως θα έχει εξασφαλίσει την ελευθερία του και θα είναι διαθέσιμος να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, εάν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το αποφασίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξυπνη βόμβα στον ΠΑΟ: Έτσι «κλέβει» την ταλεντάρα από κορυφαία ομάδα της Superleague!

Απίστευτο ξέσπασμα: «Όταν κάνατε "όλε" στη Λεωφόρο μετά από ήττα με τον ΟΦΗ δεν ντρεπόσασταν;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags