Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια – Δημήτρης Πέλκας: Εκτός μάχης λόγω τραυματισμών!
| 2018-12-15 20:57:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Πέλκα – Άσχημα τα νέα, πόσο θα μείνουν εκτός δράσης!

Sportdog Team
ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια και Πέλκα – Άσχημα τα νέα, πόσο θα μείνουν εκτός δράσης!

Θα λείψουν καιρό από τα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια – Δημήτρης Πέλκας: Πολύ άσχημα είναι τα νέα στον ΠΑΟΚ για τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι θα λείψουν για αρκετό καιρό από τη αγωνιστική δράση!

Ο Πορτογάλος άσος, σύμφωνα με τ’αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους κι αναμένεται ν’απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες.

Για το αγωνιστικό κομμάτι, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: «Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θύμιζε κάτι από… θρίλερ, καθώς τα πάντα είχαν καλυφθεί από πυκνή ομίχλη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν με χαμηλή ορατότητα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην βασική 11άδα στην αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ για τους υπόλοιπους το μενού περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι ενόψει Λιβαδειάς, καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Την Κυριακή (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Βοιωτία».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags