Facebook Pixel Ηρακλής - Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Τελειώνει» από τον Γηραιό ο Έλληνας τεχνικός
| 2018-12-15 22:03:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή - «Τελειώνει» ο Ελευθερόπουλος!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρακλή - «Τελειώνει» ο Ελευθερόπουλος!

Χαμός μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας.

Ηρακλής - Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Η νέα ήττα του Ηρακλή, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας με 2-0, έδωσε συνέχεια στην πολύ κακή φετινή παρουσία του Γηραιού, ο οποίος έμεινε στη 10η θέση και ψάχνει ένα... θαύμα για να μπορέσει να πετύχει την άνοδο από τη Football League.

Το... μάρμαρο αναμένεται να πληρώσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα οι σχέσεις της «κυανόλευκης» διοίκησης με τον Έλληνα τεχνικό μοιάζουν τεταμένες μετά από σημερινές δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος είπε τα εξής -μεταξύ άλλων- έπειτα από την ήττα από τη Δόξα: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Οι πέντε παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής είναι οριστική και δεν είναι πλέον στην ομάδα. Μου ζητήθηκε μία λίστα και θα γινόταν την κατάλληλη στιγμή. Το ταιμιγκ όμως είναι τελείως λάθος για να απομακρυνθούν οι παίκτες».

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρχει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών όπου και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags