Facebook Pixel Γιάννης Τσαχειλίδης - ΕΠΟ: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ
| 2018-12-16 08:39:00

Εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία: Εξώδικο Τσαχειλίδη στην ΕΠΟ - Ζητάει να επιστρέψει στην...

Sportdog Team
Εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία: Εξώδικο Τσαχειλίδη στην ΕΠΟ - Ζητάει να επιστρέψει στην...

Στην αντεπίθεση!

Γιάννης Τσαχειλίδης - ΕΠΟ: Με εξώδικό του προς την ΕΠΟ, ο Γ. Τσαχειλίδης χαρακτηρίζει παράνομη την αποπομπή του και ζητάει να επιστρέψει στην ΚΕΔ.

Διαβάστε το εξώδικο που απέστειλε στην ΕΠΟ, το οποίο αποκαλύπτει η “Live Sport”: 

«Την 28/11/2018 έλαβα την καταγγελία της ορισμένου χρόνου σύμβασής μου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται επί λέξει” ... Από τον χρόνο της πρόσληψής σας έχετε εκφραστεί επανειλημμένως με προσβλητικό τρόπο και προβήκατε σε αναίτιες φραστικές επιθέσεις κατά του κ.Αντωνίου (Α' Αντιπροέδρου) και Νικόλαου Βακάλη (Αναπληρωτή Προέδρου)...”.

Με την παρούσα επιθυμώ να εκφράσω την ειλικρινή μου απογοήτευση, καθώς το ανώτατο θεσμικό όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο έχω κι εγώ από το μετερίζι μου προσφέρει τις υπηρεσίες μου επί πολλά έτη, και δη η Εκτελεστική Επιτροπή αυτού, αβασάνιστα αποδέχτηκε ως δήθεν αληθείς, ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς που προσβάλλουν βάναυσα την τιμή μου χωρίς να επιδείξει τη στοιχειώδη πρόνοια -έστω για τα μάτια του κόσμου- να ζητήσει από εμένα εξηγήσεις προτού λάβει αποφάσεις οριστικές. Και μόνο το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι η αποπομπή μου ήταν απόφαση που ελήφθη και προηγήθηκε χρονικά της συνεδρίασης της Επιτροπής σας και ήταν καθ' όλα προαποφασισμένη. 

Ωστόσο και επειδή τα γεγονότα τα οποία επικαλείστε ότι δήθεν στοιχειοθετούν σπουδαίο λόγο δυνάμενο να καταγγείλετε αζημίως τη μεταξύ μας σύμβαση είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και συκοφαντικά για τον λόγο αυτό διαμαρτύρομαι έντονα, και σας προσκαλώ όπως ανακαλέσετε την παράνομη απόφασή σας, η οποία όπως ήδη σας έχω γνωρίσει, στερείται νομικής και πραγματικής βάσης. Με την αυτονόητη επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαίωματός μου αρμόδιος Δικαστικής Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς την ΕΠΟ, νόμιμα εκπ/νη σε γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags