Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Χωρίς Βιεϊρίνια - Πέλκα εναντίον του Λεβαδειακού
| 2018-12-16 14:12:00

Έτοιμος για Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Πέλκα, Βιεϊρίνια - Μέσα ο...

Sportdog Team
Έτοιμος για Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Πέλκα, Βιεϊρίνια - Μέσα ο...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικέφαλου.

ΠΑΟΚ - Superleague: Με τη συνηθισμένη πλέον προετοιμασία της μίας προπόνησης, αλλά και θέληση για επιστροφή στις νίκες και διατήρηση της διαφοράς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει ακόμα μια πρόκληση.

Ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στην παραδοσιακά σκληρή έδρα του Λεβαδειακού κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντρέ Βιεϊρίνια , Δημήτρη Πέλκα που έχουν ξεκινήσει θεραπεία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βοιωτία για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Κίτσιου ,Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας ,Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Άκπομ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags