Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου - Ιβάν Σαββίδης: Τα παρασκήνιο παό τη σύσκεψη μετά την ήττα από τη Μπάτε
| 2018-12-16 16:38:00

Αποκάλυψη-βόμβα: «Χαμός» στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη-Λουτσέσκου - Μέσα και παίκτες - Ποιοι «τα έσπασαν»;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη-βόμβα: «Χαμός» στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη-Λουτσέσκου - Μέσα και παίκτες - Ποιοι «τα έσπασαν»;

Όλα όσα έγιναν στη σύσκεψη και δε γράφτηκαν. Τρελό ντου!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου - Ιβάν Σαββίδης: Γίνεται μια ομάδα να έχει παραχωρήσει μια μόνο ισοπαλία μετά από 13 αγωνιστικές, να προπορεύεται στο πρωτάθλημα με σεβαστή διαφορά από τους διώκτες της, βαδίζοντας ολοταχώς για την κατάκτηση του πρώτου της μετά από 32 χρόνια, να βρίσκεται σε κρίση;

Και όμως, γίνεται. Η «τριάρα» από την ΜΠΑΤΕ και ο σίγουρα ατιμωτικός αποκλεισμός από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσε την αφορμή για να βγουν, σιγά σιγά είναι η αλήθεια, στην επιφάνεια αρκετά από τα θέματα που αντιμετωπίζει τελευταία ο ΠΑΟΚ.



Η σύσκεψη που ακολούθησε του παιχνιδιού μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, των συνεργατών του, του προπονητή αλλά και (κάποιων) ποδοσφαιριστών – κάτι που δεν αναφέρθηκε πουθενά – δεν εστίασε μόνο φυσικά σε ήσσονος σημασία θέματα. Γιατί, για παράδειγμα δεν παίζει ο ένας ή ο άλλος. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ ήταν πολύ επικριτικός τόσο προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και προς τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά», στους οποίους και καταλογίζει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την άσχημη, αγωνιστική, εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε και την αντίδραση των παρευρισκομένων στη σύσκεψη, οι οποίοι υπεραμύνθηκαν με τα αποτελέσματα που έχουν τον ΠΑΟΚ πρώτο και  με διαφορά στο πρωτάθλημα. Και εκεί επίσης, στάθηκε και ο ίδιος ο Λουτσέσκου, υπενθυμίζοντας στον διοικητικό ηγέτη του ΠΑΟΚ και την περυσινή κρίση, όταν παραμονές τότε του παιχνιδιού στην Ξάνθη, γνωρίζοντας πως παίζει την καρέκλα του, αποφάσισε να κάνει ριζικές αλλαγές και κερδίζοντας εκεί, να ξεκινήσει μια ξέφρενη πορεία που βοήθησε και τον Ρουμάνο προπονητή να γυρίσει τελείως το χαρτί.

Το ίδιο ακριβώς, ως προς την εικόνα της ομάδας, όχι ως προς τα αποτελέσματα της, δεσμεύτηκε ο Λουτσέσκου να επαναλάβει και τώρα. Αγνωστος ο τρόπος και αν θα είναι ο ίδιος, δεδομένα όμως καλείται να πάρει και ο ίδιος μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις, ειδικά ως προς τη διαχειρίση των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και – επίσης – αναφέρθηκαν αρκετά (δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά…) στην προχτεσινή σύσκεψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανο όνομα ανάβει φωτιές σε βασικό του ΠΑΟΚ-Μεταγραφή που τα τινάζει όλα στον αέρα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags