Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: Μεγάλη νίκη με 1-0, ελπίζει στην παραμονή!
| 2018-12-16 17:52:00

Υπάρχει… ζωή στον Απόλλωνα – Τεράστια νίκη κόντρα στην Ξάνθη – Τώρα έχει «τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υπάρχει… ζωή στον Απόλλωνα – Τεράστια νίκη κόντρα στην Ξάνθη – Τώρα έχει «τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 και ελπίζει ξανά.

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, με τον Μπεντινέλι να γίνεται ο ήρωας της αναμέτρησης, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 59ο λεπτό.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μπάμπτη Τεννέ έφτασε στους πέντε πόντους και μπορεί πλέον να ελπίζει ακόμα και στο θαύμα της παραμονής, καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (είναι τέταρτη από το τέλος, σε θέση μπαράζ), που βρίσκεται στους 11 πόντους και αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Απόλλωνας ξεκίνησε αποφασισμένος και κατάφερε από πολύ νωρίς να επιβάλει τον ρυθμό του ματς και μάλιστα μόλις στο έκτο λεπτό έχασε και την πρώτη του καλή ευκαιρία, με τον Ελ-Χέλβε να πλασάρει από πλάγια θέση, αλλά τη μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στα επόμενα λεπτά να πατάνε καλύτερα και στο 26’ είχαν άλλη μία καλή στιγμή με σουτ του Μπεντινέλι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ντεφεντερίκο με νέο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ζίφκοβιτς.

Η Ξάνθη δεν έμοιαζε σε τίποτα με την ομάδα που είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια και έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 36’, με το σουτ του Ντουρίτσκοβιτς!

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς και στη συνέχεια, με τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει… κίνηση-ματ, ρίχνοντας στο ματς στο 50’ τον Σικαμπάλα. Ο Αιγύπτιος ανέβασε τον Απόλλωνα και άμεσα ήρθε και το γκολ. Στο 59’ ο Μπεντινέλι με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ εντός περιοχής, έγραψε το 1-0!

Το γκολ αυτό έμελλε να είναι ιστορικό, καθώς χάρισε την πρώτη νίκη για φέτος στον Απόλλωνα. Στο μισάωρο που ακολούθησε υπήρξαν πολλές διακοπές και καθυστερήσεις, η Ξάνθη προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν έχασε καμία σημαντική ευκαιρία και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.
 

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (41' Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Ακόστα, Γκίνο (77' Ντούρσο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο (50' Σικαμπάλα), Ελ Χέλβε.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Σαρπόνγκ (76' Καμαρά), Λισγάρας, Μπρίτο (46' Κάστρο), Καντά, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά, Γέντρισεκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags