Facebook Pixel Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νίκησε με 3-1 την Γιουνάιτεντ και έπιασε ξανά κορυφή!
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-16 19:50:00

«Πάτησε» τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ - Νίκησε μόνο με 3-1 και έπιασε ξανά κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
«Πάτησε» τη Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ - Νίκησε μόνο με 3-1 και έπιασε ξανά κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι με Σακίρι και πέρασε ξανά την Σίτι.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Tην εκπληκτική πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ συνέχισε η Λίβερπουλ που νίκησε και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο "Άνφιλντ" και ανέβηκε ξανά στην κορυφή, με έναν βαθμό διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε με αρκετές αλλαγές τους Κόκκινους, όμως η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο από το ξεκίνημα στους αντιπάλους τους.

Έπειτα από ασφυκτική πίεση η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 24' με φοβερό γκολ του Μανέ ύστερα από "μαγική" μπαλιά του Φαμπίνιο. Παρότι, όμως η Γιουνάιτεντ ήταν... άφαντη, στην πρώτη καλή επίσκεψή της στα "καρέ" των Κόκκινων ευτύχησε να ισοφαρίσει.

Σε σέντρα από αριστέρα στο 33' ο Άλισον έπεσε να μπλοκάρει, όμως έκανε τραγικό λάθος, χάνοντας τη μπάλα που στρώθηκε στον Λίνγκαρντ, ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά κάνοντας το 1-1.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν... πλασματική εικόνα, με την Λίβερπουλ να μπαίνει εξίσου δυνατά και στο δεύτερο μέρος, αλλά να χρειάζεται την "χρυσή" αλλαγή του Σακίρι για να πάρει το τρίποντο.

Ο Ελβετός επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο 70' και στο 73' "έγραψε" το 2-1 με δυνατό σουτ, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του. Μάλιστα, στο 80' πέτυχε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το πέρα ως πέρα δίκαιο 3-1 υπέρ της Λίβερπουλ απέναντι σε μια "ασθενική" Γιουνάιτεντ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Κλάιν, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά (70' Σακίρι), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ (84' Χέντερσον), Φιρμίνο

Μαν. Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαΐγ, Λίντελοφ, Νταλότ (46' Φελαίνί), Νταρμιάν, Μάτιτς, Ερέρα (80' Μαρσιάλ), Γιανγκ, Λίνγκαρντ (85' Μάτα), Ράσφορντ, Λουκάκου.

Δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags