Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ατρόμητος – Σπύρος Ρισβάνης: Γιούχα στο ΟΑΚΑ για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού!
| 2018-12-16 21:30:00

«Χαμός» στο ΟΑΚΑ με τον... Ολυμπιακό - Αυτός άναψε φωτιές - Τρελό «πέσιμο» για τον πρώην

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» στο ΟΑΚΑ με τον... Ολυμπιακό - Αυτός άναψε φωτιές - Τρελό «πέσιμο» για τον πρώην

Τρελάθηκε ο κόσμος που... δεν ξεχνά. Για ποιον ξέσπασαν;

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος – Σπύρος Ρισβάνης: Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς θρίλερ επικράτησε πολύ δύσκολα του Ατρομήτου με 1-0 και έκανε… άλμα για την πεντάδα. Οι Πράσινοι με την εμφάνισή τους, κυρίως στο πρώτο μέρος, έδωσαν απαντήσεις σε φίλους και εχθρούς, καθώς απέδειξαν κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ότι διαθέτουν και ποιότητα και «μέταλλο»!

Η εμφάνιση και η νίκη χαροποίησε πάρα πολύ τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στήριξαν τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, ακόμα και δέχθηκαν ασφυκτική πίεση, ενώ από νωρίς… είχαν βάλει στο στόχαστρο τον Σπύρο Ρισβάνη.



Ο αμυντικούς του Ατρομήτου, για ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, άκουσε πάρα πολλά από την εξέδρα, ενώ υπήρχε και γιούχα κάθε φορά που ακούμπαγε την μπάλα!

Ο Ρισβάνης μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όμως η μετέπειτα πορεία του και κυρίως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν έχει «ξεχαστεί» από τον κόσμο των Πρασίνων,



Μάλιστα, ανάλογη συμπεριφορά υπήρχε για τον νεαρό στόπερ και στα προηγούμενα παιχνίδια του ως αντίπαλος στη Λεωφόρο, ενώ θυμίζουμε ότι το «όλο σκηνικό», προφανώς και έχει επηρεάσει και τον ίδιο, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια του απέναντι στο Τριφύλλι, μπλέκει σε… καυγάδες.

Ο Ρισβάνης μάλιστα, ήταν από τους λίγους παίκτες που είχε «αρπαχτεί» με τον Μάρκους Μπεργκ κατά την θητεία του Σουηδού στην Ελλάδα. Όλα αυτά έχουν… δημιουργήσει μία εχθρική ατμόσφαιρα εναντίον του από την πράσινη εξέδρα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελαμένος» ο Σαββίδης μετά την Μπάτε - Τρομερό τι έκανε στην Αθήνα - Δεν το πίστευαν στον ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags