Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης - Πέδρο Μαρτίνς: Νούμερο ένα στόχος του Μαρτίνς ο Φερέιρα - Τι συμβαίνει με Μπονατίνι
| 2018-12-16 21:54:00

Ψήνεται «μπαμ» του Ολυμπιακού - Έτσι «φτιάχνει» Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Έρχεται η «καψούρα» του Σίλβα;

του Παναγιώτη Νικολάου
Ψήνεται «μπαμ» του Ολυμπιακού - Έτσι «φτιάχνει» Μαρτίνς ο Μαρινάκης - Έρχεται η «καψούρα» του Σίλβα;

Φουλ οι μηχανές για τον... killer. Τι «παίζει» με δύο φορ-φωτιά.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης - Πέδρο Μαρτίνς: Η αναζήτηση επιθετικού στον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου συνεχίζεται, όπως και τα σενάρια για τους Ερυθρόλευκους.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, ωστόσο η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου μόνο εύκολη δεν είναι. Ενδεχόμενος δανεισμός του Φερέιρα, πάντως, θα κοστίσει στον Ολυμπιακό περισσότερα από 2.5 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Πορτογάλους να αξιώνουν οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν «παγώσει» τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα ο παίκτης, αλλά και η Μπενφίκα, να εξετάζουν κι άλλες επιλογές για τον Ιανουάριο. Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, δεν εμφανίζονται σε καμία περίπτωση το ίδιο αισιόδοξοι σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όταν ο Φερέιρα έμοιαζε να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Πάντως, η υπόθεση δεν είναι σε καμία περίπτωση τελειωμένη. Από τη στιγμή που οπ Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τον Αργεντινό άσο και οι απαιτήσεις της Μπενφίκα δεν είναι απλησίαστες, δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει πάνω του την υπόθεση ικανοποιώντας την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού.

Τι «παίζει» με Μπονατίνι

Στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού «έσκασε» και η περίπτωση του Λεονάρντο Μπονατίνι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Γουλβς, με την αγγλική ομάδα να «ψάχνεται» για να τον παραχωρήσει.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι… άγνωστος για τους Πειραιώτες, αφού πρόκειται για παίκτη που είχε προτείνει παλαιότερα ο Μάρκο Σίλβα, με την περίπτωσή του να μην προχωρά τότε.

Τη δεδομένο χρονική στιγμή, ο Μπονατίνι παίζει πολύ λίγο στη Γουλβς (μόλις 9 συμμετοχές φέτος) και αναζητά τον τρόπο να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Εάν αποχωρήσει από την αγγλική πάντως ο 24χρονος άσος θεωρείται δεδομένο ότι θα βρει αρκετούς «μνηστήρες», ακόμα και στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρθρο που θα συζητηθεί: Έδιωξαν τον Τσουκαλά και κράτησαν στην TV την άλλη που...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags