Facebook Pixel ΑΕΚ- Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο Κώστας Κετσετζόγλου άστραψε και βρόντηξε!
| 2018-12-17 11:43:00

Χαμός με την τοποθέτηση Κετσετζόγλου: «Καλές οι δικαιολογίες, αλλά...» - Πού καταλογίζει ευθύνες!

Sportdog Team
Χαμός με την τοποθέτηση Κετσετζόγλου: «Καλές οι δικαιολογίες, αλλά...» - Πού καταλογίζει ευθύνες!

Νέο στραβοπάτημα για την ΑΕΚ!

ΑΕΚ- Μαρίνος Ουζουνίδης: Η ΑΕΚ είναι ξανά σε κρίση μετά το 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ και την κακή εικόνα που παρουσίασε. Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στις ευθύνες που υπάρχουν για την κατάσταση αυτή και ανήκουν στον προπονητή αλλά όχι μόνο.



«Πιστεύω πως η ΑΕΚ δεν είναι προετοιμασμένη να αλλάξει τώρα προπονητή, ούτε είναι αποφασισμένη. Όμως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στον κόσμο για τον Ουζουνίδη. Θεωρώ πως το θέμα αλλαγής προπονητή έχει τροχοδρομήσει. Όταν κάποιος είναι σε μια δουλειά και παραμένει, η κατάσταση θεωρητικά είναι αναστρέψιμη, αλλά όπως είδα την εικόνα της ομάδας, τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και τις λύσεις που δεν βρήκε στη διάρκεια του αγώνα, θεωρώ πολύ δύσκολη την κατάσταση. Βλέπω ότι ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση. Το μόνο που ακούμε είναι διάφορες δικαιολογίες που ναι μεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και ευθύνες», τόνισε.

Αναφορικά με την εικόνα της ομάδας είπε: «Θεωρώ ότι μέχρι το ματς με την Μπάγερν η ΑΕΚ έπαιζε αρκετά καλά και τα αποτελέσματα με εξαίρεση την ήττα στην Τούμπα είχε καλά αποτελέσματα. Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά η εικόνα είναι κακή. Δεν μετράω καν τα ματς με Ξάνθη και Λαμία. Το καλύτερό της παιχνίδι ήταν με τον Ατρόμητο και αυτό το έχασε. Χθες έπαιξε σε ένα γήπεδο-ντροπή, αλλά πρέπει να βρίσκεις τρόπο να νικήσεις και το γήπεδο. Πρέπει να έχεις πάθος. Δεν γίνεται σε όλες τις φάσεις να πηγαίνεις δεύτερος».

Για την πιθανότητα, εφόσον υπάρξει αλλαγή προπονητή, να επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ, είπε: «Δεν αποκλείω την περίπτωση Χιμένεθ. Και ο Μανόλο και η ΑΕΚ είναι λίγο τρελοί. Ποτέ δεν ξέρεις…».

Τέλος, για τα μεταγραφικά της ομάδας είπε: «Η ΑΕΚ πάσχει σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχει καταφέρει να βρει ισορροπία. Το θέμα είναι να έρθουν όσο το δυνατόν καλύτεροι παίκτες για να δημιουργήσει η ομάδα μια βάση για την επόμενη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags